עבור לתוכן

חקירה רצינית בעניין הטמפרטורה של המעבד למומחים אתם בטוח יודעים מה זה התמונה הזאת

Featured Replies

פורסם

בבקשה תעזרו לי זה דחוף!

:'(

או קיי החלטתי לנסות לחקור למה המחשב שלי מתכבה ומופיעים מסכים כחולים והגעתי למסקנה שיכול להיות מהטמפרטורה של המעבד שהיא גבוהה מאוד ויש עומס והוא עושה ריסט

לפי מה שאני הבנתי המעבד שלי טס למעלה מכל דבר למשל אי סי קיו שאני משחק נגד מישהו מגיע ל-59-61 אי סיקיו מופעל בלי משחקים 55-57 בקיצור הוא גבוהה מאוד ראיתי פה איפהו שהו שיש תוכנה בשם S&M SNM אחד מהשמות האלו שאומרת למה או איך הוא מתכבה היא סיימה אחרי 24 דקות של בחינה של ה-CPU והופיע לי התמונה הזאת:

c0717580f5.bmp

פה לקראת הסוף כבר ירד ה-טמפ' שהגיע לשיא של 68! בהפעלת המבחן של התוכנה לא הבנתי מה היא עושה אבל הינה התוצאות

למישהו יש מושג מה לעזאזל זה אומר ולמה? רשום שם מספרים הוא משהו אבל אני לא מבין כלום בטוח יש פה מישהו שמבין בבקשה עזרה!!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

בבקשה עזרה ני חייב חבת דעת

פורסם

אמרת בעצמך.. הטמפרטורות גבוהות מידי... נקה את הגוף קירור ואם זה לא עוזר אז תקנה חדש

פורסם

ניקתי את המחשב אלף פעם עם שואב אבק קיסמים פן הכול אבל עדין ממשיך להתכבות

פורסם

לא מנקים מחשב עם שואב אבק !!!!!!!!!!!!

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

אור גם לי הייתה את הבעיה הזאת זה שהמעבד מתחמם מדי והמחשב אוטומטית עושה לך ריסטרט בכדי שלא ישרף, עכשיו יכול להיות ששיחקת עם המאוורר של המעבד וכשהוצאת אותו שמת לב שיש משחה בין המאוורר למעבד?? אם כן תבדוק את זה

פורסם

לא הוצאתי את המאוור של המעבד לא נגעתי בו רק ניקתי עם הפן מסביב זהו ואני לא משתמש במשחה תרמית מה אתה עשית כדי שיפסיקו הריסטים?

פורסם

תבקש ממשהו שמבין שיפתח שם ויסתכל דרך הגב החום של המעבד אצלי התחיל גם לעלות פתאום משום מה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים