עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט בלי מסך + המלצה למארז ולספק כוח - 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מעבד : אינטל D930

לוח אם : לוח אם של גיגה בייט דגם : GA-8I945P-G

זיכרון: 256 מ"ב 533 גה"ץ (שתיים כאלה)

כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 7600GS

כונן קשיח : 160 ג"ב 8MB 7200RBM SATA

צורב :LG GSA-4167B

מסך : מסך שטוח רגיל לא LCD לא כמה ישן הוא מהמחשב הנוכחי שלי ואני לא רוצה להחליף לכן אני לא מחשיב אותו במארז פשוט יש לי שאלה על המסך

המחשב מיועד למשחקים אבל פשוטים מאוד כמו נגיד NHL 2006 וNBA 2006 וגם לעתיד למשחקים האחרים האלה (2007 וכו') יש לי כמה שאלות על המפרט שאני רוצה שתענו לי עליהם וגם בבקשה שתביאו לי חוות דעת כללית שלכם על המפרט !

שאלות:

1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב או לא טוב לפי דעתם בערך 500 ש"ח? האם יש לי את כול האפשריות שאני יצטרך בלוח אם הזה למרות שהוא פשוט וזול ? האם הכרטיס קול שלו וכרטיס הרשת שלו מספיק טובים או שכדי להחליף אותם - אני מעדיף להשתמש בלוח אם שלא צריך להחליף לו כרטיס קול ורשת!

2. האם עדיף לי לקנות מעבד אחר במחיר יותר נמוך וכרטיס מסף יותר חזק ? אם כן איזה אתם ממליצים לי ?

3. איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים לי עליו בבערך 450 (אפשר יותר אם צריך)ש"ח לשניהם ? חייב להיות לו קירור טוב מאוד כי צריך עוד קירור בגלל שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים עוד קירור אז אני רוצה מארז וספק כוח שיעשו שהמשחב יפעל שקט ושהקירור יהיה טוב מאוד !!!(לא לאקולבורקינג)

4. מישהו אמר לי לא לקנות כרטיס מסך חזק מאוד כי בכול מקרה יש לי מסך חלש מאוד אז לא שווה לי לקנות כרטיס מסך חזק כי אני בכול מקרה לא ירגיש את ההבדל במשחקים בגלל שיש לי מסך ישן ולא יראו עליו את ההבדל

5. האם כול המחשב מתאים חלק אחד לשני ?

6. יש לי כבר במחשב הנוכחי דיסק קשיח של 80 ג"ב אבל די ישן כדי לי לשים אותו גם במחשב החדש או שזה יצור בעיות

7. אני רוצה לדעת מאיזה חברה אני צריך לקנות את הכרטיס מסך 7600GS כי ראיתי באתר החברה שאני קונה בה שיש באתר שלהם הרבה חברות עם הכרטיס הזה או משהו דומה באותו שם מאיזה חברה אני אמור לקנות את הכרטיס (אני רוצה את הכרטיס המקורי!!!)

8. האם אני צריך חוץ מהקירור של המארז עוד קירור למעבד משהו נוסף (אני לא רוצה לעשות אקולבורקינג) ותתחשבו במארז שאתם מציעים לי לבחור וברמות הקירור והשקט שהוא נותן

9. אם יש לכם משהו שאתם רוצים לשפר במפרט שלי או הצעה אני פתוח להצעות על כול חלק שאתם חושבים שכדי לי להחליף (אם אתם רוצים לדעת אז אני רונה החברת KSP)

בבקשה תעזרו לי לבחור מארז וספק כוח אני יודע שלא אמורים לעשות את זה בפורום הזה אבל זה בגלל שאני לא רוצה לפתוח שתי נושאים על אותו עניין אז העדפתי לעשות את זה פה

זה מאוד חשוב לי לדעת את החוות דעת של האנשים שמבינים!!! במפרטים וכול החלקים אז בבקשה תרשמו לי פה את החוות דעת שלכם אם אתם מבינים בזה !!!(לא רוצה שסתם מישהו שלא מבין ירשום לי פה ואז זה יכול להרוס לי!)

פורסם

1. הלוח בסדר.

2. כן, עיין במפרט למטה.

3. כנ"ל

4. אין קשר, אמנם האיכות לא תהיה משהו אבל תוכל להנות.

5. כן

6. אפשרי אבל לא חובה, אם 160 מספיק לך אז תוותר.

7. כל חברה אמינה.

8. רצוי, הקירור שמגיע איתו רועש ולא אפקטיבי.

9.כן. באופן כללי, אם זה מפרט למשחקים, צריכה להיות עדיפות לכרטיס המסך ור אז למעבד. ב3.5K, שווה להתפשר על AMD חד ליבה זול ולקנות כרטיס מסך איכותי, מאשר מעבד חזק עם כרטיס מסך חלש מאוד. באופן כללי, בKSP אין מבחר והמחירים יקרים ולכן שווה לנסות להרכיב מחנות אחרת. אבל אם אתה מתעקש על KSP:

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Sempron 2600+ (S-754) 380 1 380

לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total

K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 360 1 360

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

1Gb 400MHz V-DATA CL3 520 1 520

כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total

7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1150 1 1150

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total

80GB SATA 7200 8MB WD800JD 280 1 280

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 290 1 290

ספקי כוח? Enermax Price Units Total

Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W 470 1 470

Total price + system assemly 3640 ¤

for payments 12 X 331 ¤

CASH PRICELIST - 16.5% V.A.T. IS INCLUDED

400 שקלים נוספים יעשו פלאים למפרט, אגב.

פורסם
  • מחבר

יש חנות אחרת שאתה ממליץ לי עליה ? שהיא בירשולים שאני יוכל לקבל את האחריות !

אני לא רוצה AMD כי כבר קניתי את הזיכרון שלי לבד ואני רק רוצה לחבר אותו לכן AMD זה לא אטרקטיבי כי יש לי כבר זיכרון DDR II שאני רק צריך לחבר !

פורסם

שמע. 512 מגה לא מתאימים לכלום היום אם זה מה שיש לך. אתה רוצה לקנות עוד 512?

פורסם
  • מחבר

תקשיב תאמין או לא עכשיו יש לי 192 מ"ב אוקי וזה של DDR I ופועל לי כול משחק שאי פעם ניסיתי וגדם פועל בסדר אוקי זה לא הולך לאט לכן אני לא מאמין שזה באמת לא יהיה שינוי אם זה כן יהיה ככה אז אני רוצה לקנות עוד 512 מ"ב אבל זה אף פעם בKSP לא מראה לי את האפשרות לDDR II רק לDDR I אין לי מושג למה השאלה היא אם כדאי לי לקנות מעבד חד ליבה או כפול ליבה כי אני רוצה מחשב לכמה שנים ולכן אני לא רוצה מעבד חד ליבה ואני מעדיף מעבד כפול ליבה של אינטל

(D930) השאלה היא איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות האם ה7600GS יספיק או לא ? כי אני משחק רק משחקי ספורט כמעט ולכן אני לא חושב שאני צריך משהו קטלני שיעלה לי 1500 ש"ח

פורסם

קודם כל, תלמד לפסק. לקח לי 5 דקות להבין מה ניסית לומר.

בKSP יש DDR2, תחפש ותמצא. זה נמצא בזכרונות.

בתקציב שלך אין מקום ל930. זה מעבד שעולה כשליש מהתקציב - ומוציא ת המפרט מאיזון. תאךץ להשקיע עוד 1000 שקלים לפחות בשביל לקבל מפרט טוב ומאוזן בשבילו.

אגב, אתה עובד על XP? כי אתה לא תאמין מה ההבדל בין 192 ל512, ועוד יותר מה ההבדל בין 512 ל1024. יש - והוא גדול. במשחקים מודרניים (כולל כדורגל), תרגיש את ההבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים