עבור לתוכן

מחשב נייד TC4200 . צריך חוות דעת ועצה.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר.

בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200

בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו?

מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ?

האם זה מסך נגיעה ?

לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך?

תודה!

פורסם

בתור מי שיש לו את ה-Tablet הזה, אני ממליץ בחום.

אם אתה יכול להשיג אותו ב-4,500 אלף ש"ח, קפוץ על המציאה.

קח בחשבון שהמחשב הזה מיועד לעבודה, ועבודה נטו. לא תוכל להריץ עליו משחקים בהתחשב בכרטיס המסכן, והוא גם לא מיועד לשבת על השולחן רוב הזמן.

מחשב Tablet כמו ה-TC4200 מאפשר גם עבודה כמחשב נייד רגיל, וגם סיבוב ונעילת המסך למצב Tablet. במצב כזה המחשב משמש כמחברת. אתה יכול לכתוב עליו בעזרת העט המצורף ולשרטט עליו. למערכת ההפעלה יש תכונת זיהוי כתב יד (באנגלית).

המסך אינו מסך מגע, כלומר אתה לא יכול לעשות לו כלום עם היד או כל כלי אחר מלבד העט המצורף. המסך מזהה את המיקום בעזרת שדה אלקטרו מגנטי. הייתרון בכך הוא שאתה יכול להשעין את היד על המסך ולכתוב בנוחות, לעומת מסך מגע שבו אסור לגעת עם היד במסך.

יתרונות ה-TC4200:

מעבד יחסית מהיר לקטגוריית ה-Ultra Portable (למרות שהוא חורג טיפ טיפה במשקל מהקטגוריה)

דיסק קשיח 2.5" מול ה-IBM המתחרה הישיר המשתמש ב-1.8" הנוטה להתקלקל והאיטי יותר.

איכות בנייה פנומנלית. מסגרת קשיחה עם גמישות מינימלית, צירי מסך מדהימים, נעילה מגנטית משני הצדדים. אינו נשרט בקלות.

פשרה מצויינת בין ביצועים למשקל. הוא לא כבד מדי לנשיאה ושימוש במצב Tablet.

השקעה בפרטים הקטנים, כמו סיבוב אוטומטי של התמונה במצב Tablet, כפתור Scroll במצב Tablet, כפתור Ctrl + Alt + Delete ועוד שלושה כפתורים שימושיים.

עט נהדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים