פורסם 2006 ביוני 2419 שנים שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים לא ישרפו לך דברים במחשב... אבל מה שכן תנסה להריץ תוכנה לבדיקת הזכרונות שנקראת MEMTEST ותוכנה לבדיקת ההארדיסק באתר היצרן של ההארדיסק
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר טוב הפעלתי את התוכנה MEMTEST, שמתי שיבדוק 512 מגה (את כל הזכרון שלי) וכבר אחרי 0.5% של בדיקה הוא הביא לי 4 שגיאות שכולם דומות לזו: המחשב עשה ריסטרט אחרי ה0.5% הזה=\ קראתי ב FAQ שזה יכול ליהיות הביוס, אבל הביוס שלי מוגדר כבר על ברירת מחדל. כרטיס הזכרון לא טוב? אולי זה החריץ עצמו?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אחי אין הרבה מה לעשות, פשוט תנסה לשים זכרון אחר, תבקש ממישהו שאתה מכיר (וכמובן תוודא שהוא מתאים). אם גם עם כרטיס זכרון אחר זה מראה את אותה שגיאה אז זה אולי באמת החריץ עצמו אנערף...
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר טוב הבאתי כרטיס 1GB DDR1 400MHZ והמחשב אפילו לא עלה: הוא עושה לי את הצפצופים הארוכים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.