עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי אייפוד ווידאו...

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד...

עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה...

המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm....

1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו?

2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים?

3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן?

4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו?

5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו?

6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנים וכל הבלה בלה שמסביב)

פורסם

1.המתחרה העיקרי של הIPOD הוא הZVM והייתרונות של הם... האמת לא נראה לי שיש...

2.אם אתה מדבר על הITUNES אז העניין הוא שהיא לא בלתי נסבלת... מה שבלתי נסבל זה שאתה צמוד לתוכנה

3.כן

4. טובה מאוד

5. ראה סעיף קודם

6.הממשק שלהם בערך אותו דבר (או שאני טועה?)... איכות הסאונד בZVM יותר טובה ויש בו יותר פיצ'רים שאין בIPOD

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי

אם אני קונה אייפוד אין לי סיבה להתחרט על זה...

זה נוח שומעים בו טוב רואים בו טוב

זהו אין סיבה להתחרט

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188407.new#new

פורסם

איכות הוידיאו באיפוד היא הטובה מבין כול הנגנים...(יש לי את ה30G..)..

אומנם אין לו רדיו מובנה וכו אבל זה כבר (לדעתי) שולי..

החלק החשוב הוא שהאוזניות שמגיעות איתו שואפות מבחינת איכות ל0...

ובכללי כול האביזרים שמסביב עולים המון כסף...(כמו מטען לחשמל וכו..)..כמובן שלא צריל לקנות מקורי אבל עדיין..

פורסם
  • מחבר

איכות הוידיאו באיפוד היא הטובה מבין כול הנגנים...(יש לי את ה30G..)..

אומנם אין לו רדיו מובנה וכו אבל זה כבר (לדעתי) שולי..

החלק החשוב הוא שהאוזניות שמגיעות איתו שואפות מבחינת איכות ל0...

ובכללי כול האביזרים שמסביב עולים המון כסף...(כמו מטען לחשמל וכו..)..כמובן שלא צריל לקנות מקורי אבל עדיין..

רדיו מובנה זה לא כזה משהו מכיוון שברוב הנגנים איכות הקליטה שלו שואפת לכלום

פורסם

ממש לא...

היה לי H340 וגם בX5L זה קולט הכל מצוין

פורסם
  • מחבר

ממש לא...

היה לי H340 וגם בX5L זה קולט הכל מצוין

גם ב-h10

אבל באמת שלא מצאתי צורך להשתמש ברדיו שבנגן

פורסם

יתרונות מממ קטן, ממש קל, ממשק ממש נוח, עיצוב מהמם (ואני לא מגזים), איכות טובה מאוד+, יותר זול מהZV :M, לדעתי ITUNS ממש נוח ואפשר גם להעביר ידנית אם אתה נכנס אל הIPOD ומחפש MP3. אתה יכל לראות איפה התיקייה נמצאת ואז אפשר בקלות להעביר שירים, ממ יש עוד משו? מממ המהירות העברה לא בשמיים וזה דיי מעצבן ואם אתה רוצה יש לי מדריך לצירת מעמד ממש מגניב לIPOD והוא יוצא גם ממש יפה ונוח זה מין כיסה כזה וזה ממש נחמד וקל לעשות אותו

איכות הווידאו ממש אבל ממש גרועה אבל! זה נגן MP3 ולא נגן מולטימדיה ויש הבדל גדול בניהם (בגודל במחיר ובמשקל) אני לא רואה את עצמי רואה ווידאו במסך הקטן הזה ובאיכות הזאת (וגם בZV:M האיכות יותר טובה אבל עדיין ממש גרועה חח)

לסיכום:

אם אתה רוצה נגן קל, נוח, אם הרבה מקום ואיכות קול טובה זה הנגן שלך אבל אם אתה רוצה יותר מזה אתה צריך לקנות את הZV:M

ד"א מה הבעיה בITUNS זה תוכנה ממש נוחה וקל להפעיל אותה (חוץ מאנשים שלא יודעים כלום על המחשב אבל כלום חוץ מלהקליד אז היה להם קשה חחח)

פורסם
  • מחבר

יתרונות מממ קטן, ממש קל, ממשק ממש נוח, עיצוב מהמם (ואני לא מגזים), איכות טובה מאוד+, יותר זול מהZV :M, לדעתי ITUNS ממש נוח ואפשר גם להעביר ידנית אם אתה נכנס אל הIPOD ומחפש MP3. אתה יכל לראות איפה התיקייה נמצאת ואז אפשר בקלות להעביר שירים, ממ יש עוד משו? מממ המהירות העברה לא בשמיים וזה דיי מעצבן ואם אתה רוצה יש לי מדריך לצירת מעמד ממש מגניב לIPOD והוא יוצא גם ממש יפה ונוח זה מין כיסה כזה וזה ממש נחמד וקל לעשות אותו

איכות הווידאו ממש אבל ממש גרועה אבל! זה נגן MP3 ולא נגן מולטימדיה ויש הבדל גדול בניהם (בגודל במחיר ובמשקל) אני לא רואה את עצמי רואה ווידאו במסך הקטן הזה ובאיכות הזאת (וגם בZV:M האיכות יותר טובה אבל עדיין ממש גרועה חח)

לסיכום:

אם אתה רוצה נגן קל, נוח, אם הרבה מקום ואיכות קול טובה זה הנגן שלך אבל אם אתה רוצה יותר מזה אתה צריך לקנות את הZV:M

ד"א מה הבעיה בITUNS זה תוכנה ממש נוחה וקל להפעיל אותה (חוץ מאנשים שלא יודעים כלום על המחשב אבל כלום חוץ מלהקליד אז היה להם קשה חחח)

תודה

פורסם

np ד"א מצאתי את האתרשל המעמד זה בPDF אז יקח לזה קצת זמן לעלות אבל זה שווה את זה

http://www.listsanddiagrams.com/ipod_stand_shuffle.pdf

מומלץ לעשות את זה מהקרטון של הקופסה כדי שזה יהיה ממש יפה (אם אתה רוצה לישמור על הקופסה אז אפשר לעשות את זה מסתם קרטון של קופסה אחרת)

פורסם
  • מחבר

יפה אהבתי...

מישהו יודע מה המחיר של האיי פוד 5g בדיוטי?

פורסם

מחצית, משחק מגניב בינתיים :cool2:

אני יודע שבגלל המעמד הטפשי הזה אני הולך על האייפוד :silly:

אפשר לנצל את ההזדמנות ולסכם - האייפוד הוא בידיוק כמו המעמד הזה, נוטף קראפ עם עיצוב שכמה טמבלים הגדירו כמדהים :kopfpatsch:

פורסם

א. אני לא אמרתי שרק בגלל זה שווה לקנות את הIPOD רק אמרתי שיש דבר כזה וזה נחמד מאוד

ב. למי אתה קורה טמבל? זה שאתה לא אוהב את העיצוב זה לא אומר שאחרים לא אוהבים את העיצוב וזה ממש לא סיבה לקלל אז נא תערוך את ההודעה שלך ואל תקלל בפעם הבאה בלי סיבה כי "על טעם וריח אין מה להתווכח" וזה אחלה של מעמד הוא לא עולה כסף ואפשר לעצב אותו אישית ויש אפילו תמונות של כל מני עיצובים שאנשים עשו

וד"א אתם לא יודעים איזה דברים מדהימים עשו אם "היכולת" של הIPOD להישרט בקלות אנשים עיצבו את הIPOD מחדש אם זה וזה יצא ממש יפה דוגמה:

IMG_6599.JPG

פורסם
  • מחבר

באמת יפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים