פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר vitnir הנה החבר הוותיק שלך חזר אם אתה מיתכוון לי זה הגרוש המסוכסך אם למקלל אז לא משנה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטה את וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופה לא הגזמת בכלל פשוט נופת צופים
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים Sabuמסתבר שגם אנשים שיש להם בעיה עם רוסים, ובעיה קשה יותר בהתבטאות בעברית, נוטים לחזורנכון?הרווחת לעצמך באן גם למשתמש הזהאוף, הלך כל האקשן :-\
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים למה להעליב את הקוף ? LOL איזו תמונה (בצד אצלך), נראה לי עדיף שתשנה למשהו טיפה יותר צנוע. מעניין, לא ידעתי שיש קופים ערסים.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים <<<<<LOL איזו תמונה, נראה לי עדיף שתשנה למשהו טיפה יותר צנוע באמת שלא ניסתי לפגוע באף אחד מהמינים (זכר ,נקבה) פשוט תמונה שהרגה אותי מצחוק לדקה או שניים אז רציתי לשתף גם אחרים ,אם התמונה פוגעת ברגשות של מישהו אני מוכן להוריד אותה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים באמת שלא ניסתי לפגוע באף אחד מהמינים (זכר ,נקבה) פשוט תמונה שהרגה אותי מצחוק לדקה או שניים אז רציתי לשתף גם אחרים ,אם התמונה פוגעת ברגשות של מישהו אני מוכן להוריד אותה היא פגעה עמוקות ברגשותי, גודלו של הכלי גרמה לי לקנא באיש המסכן ורציתי להתאבד. תודה על הבנתך. אגב, מדוע היא גרמה לך לצחוק? בואו נחזור לנושא.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים היא פגעה עמוקות ברגשותי, גודלו של הכלי גרמה לי לקנא באיש המסכן ורציתי להתאבד. תודה על הבנתך. אגב, מדוע היא גרמה לך לצחוק? אני התכוונתי יותר לכוון של המין הנקבי שעלולו להפגע ,אני רחמתי על האיש בתמונה ,לך תסבובב עם אחד כזה ,צריך מריצה לפחות או מנוף אישי בואו נחזור לנושא. איזה נושא בדיוק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.