פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטהאת וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטהאת וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופהנראה לי שמי שאנסו אותו זה אתה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר מה עם "הדביל מקונסטנטינופול"? נשמע כמו האחים האובדים של הגיבן מנוטרדם.תמיד את חיבת להיות הביץ נכון?מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטהאת וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופהאני לא צריך עזרה בלעצבן אותה אם היתי רוצה היתי מעצבן אותה בקלות גם בלי לקלל ובבקשה על תריבו בדיון שלי
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטה את וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופה לך תשחק בכביש יא פה ג'ורה. וכן, אני ביץ' אבל אין לי כוונות להעליב. אני לא מתעצבנת בקלות ובכלל, נשמע שמי שמעוצבן פה זה מר. "יש לי פה אבל לא בשביל לדבר". למה להתעצבן? סתם להעניש את עצמי על טמטום ואווילות של מישהו אחר? :
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטהאת וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופהLOl, סבבה לקלל ולעצבן, אבל לקלל כמו ילד שרק עכשיו למד לקלל? מסכן. ועוד לא הבנתי, מה הקטע של כל זה?!
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים Sabuמסתבר שגם אנשים שיש להם בעיה עם רוסים, ובעיה קשה יותר בהתבטאות בעברית, נוטים לחזורנכון?הרווחת לעצמך באן גם למשתמש הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.