עבור לתוכן

מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? (לשעבר STONE COLD )

Featured Replies

פורסם

הגיעה הזמן לעשות שינוי

מה דעתכם על הכינוי החדש ?

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כינוי כמו שאר הכינויים חח

איך אפשר להחליף כינוי?

פורסם

וואו!

פשוט אין מילים

פורסם
  • מחבר

בטעות עשיתי 2 :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כינוי כמו שאר הכינויים חח

איך אפשר להחליף כינוי?

דרך הפרופיל

פורסם

לא אהבתי.

:-[

פורסם

שהוא אפילו יותר טיפשי מהקודם

אני מציע "הגולם" :cool2:

פורסם

מה עם "הדביל מקונסטנטינופול"? נשמע כמו האחים האובדים של הגיבן מנוטרדם.

פורסם

מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטה

את וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופה

פורסם

מה הבעיה שלך חתיכת רוסייה בת בת זונה.. אינשאללה איזה גרמני שם יחליק לך רופי למשקה ויאנוס לך את הצורה חתיכת כלבה שרמוטה

את וחברות שלך באתם לארץ השרצתם את הילדים שלכם התעלקתם על כספי הביטוח הלאומי ואז ברחתם עם השלל לאחת ממדינות אירופה

נראה לי שמי שאנסו אותו זה אתה

פורסם

vitnir הנה החבר הוותיק שלך חזר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מה עם "הדביל מקונסטנטינופול"? נשמע כמו האחים האובדים של הגיבן מנוטרדם.

תמיד את חיבת להיות הביץ נכון?

אני לא צריך עזרה בלעצבן אותה

אם היתי רוצה היתי מעצבן אותה בקלות גם בלי לקלל

ובבקשה על תריבו בדיון שלי

פורסם

לך תשחק בכביש יא פה ג'ורה.

וכן, אני ביץ' אבל אין לי כוונות להעליב. אני לא מתעצבנת בקלות ובכלל, נשמע שמי שמעוצבן פה זה מר. "יש לי פה אבל לא בשביל לדבר".

למה להתעצבן? סתם להעניש את עצמי על טמטום ואווילות של מישהו אחר? ::)

פורסם

LOl, סבבה לקלל ולעצבן, אבל לקלל כמו ילד שרק עכשיו למד לקלל? מסכן.

ועוד לא הבנתי, מה הקטע של כל זה?!

פורסם

Sabu

מסתבר שגם אנשים שיש להם בעיה עם רוסים, ובעיה קשה יותר בהתבטאות בעברית, נוטים לחזור

נכון?

הרווחת לעצמך באן גם למשתמש הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים