עבור לתוכן

התקנת XP מדיסק און קי דרך DOS.

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה.

אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP.

אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב.

יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי)

אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי.

יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS?

המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח אינו מפורמט (נניח, חדש).)

פורסם

בתחילת ההתקנה הוא אמור לבקש ממך ללחוץ F6, ולתת לו את הדיסק עם הדריברים של SATA.

פורסם

אני רק אציין שהוא לא ממש מבקש, ההודעה הזאת פשוט מופיעה לה למטה בין טעינת קבצים לדרייברים, וצריך לשים לב אליה.

פורסם
  • מחבר

מכיר F6 ודרייברים ל SATA, אך בהתקנה דרך דוס (כפי שפירטתי) משום מה אין את האפשרות ללחוץ F6. בכלל ההתקנה מתחילה אחרת. בהתחלה הוא שואל אותי היכן הקבצים של XP, ואני מציין שזה בדיסק און קי, לאחר מכן מיד מגיעה ההודעה שאי אפשר להמשיך.

פורסם

בקשר לזה שהוא מחפש את קבצי ההתקנה, אתה יכול להשתמש בסוויץ' /s כמו שמפורט פה: http://www.quepublishing.com/articles/article.asp?p=102260&seqNum=6

נסה את זה ותראה איך הולך. אם לא הולך, נסה להשתמש בקובץ תשובות שיגיד לו איפה הדרייברים שלך נמצאים.

וסתם שאלה, אתה בטוח שהעתקת את כל הקבצים של ה-XP, כולל המוסתרים וה-system? לפעמים נופלים על זה...:/

פורסם
  • מחבר

אני לא בדיוק מבין מהו קובץ התשובות. בכל אופן, כרגע זהו המצב: ההתקנה מתחילה כשאני מפעיל את WINNT, אך ללא יכולת ללחוץ F6. האופציה לא נמצאת בכלל, ואין לזה קשר לדיסק און קי. גם כשאני יוצא לדוס ומנסה להפעיל WINNT מה CD, אין F6.

יש מושג איך מאפשרים את האופציהא או למה זה לא נמצא? לא ראיתי דבר בסוויצ'ים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין תשובה. אשאל שאלה אחרת (לכן ההקפצה):

אם אפעיל את ההתקנה של XP דרך 6 דיסקטי הפעלה, תהיה לי גישה ל F6 וכך להתקנת דרייברים ל SATA. אך אני לא רוצה להתעסק עם דיסקטים והשאלה שלי היא האם אוכל להפעיל דרך CDROM או דיסק און קי משהו שמקביל למה שששת הדיסקטים מפעילים?

אני זוכר תוכנה שעושה משהו כזה. יש למישהו רעיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים