עבור לתוכן

זקוק למפרט דחוף ב6000 ש"ח!תודה לעוזרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

KIKE100

אם אתה גיימר, אז בטח שפילטרים ורזולוציות מעניינים אותך.

עם פילטרים ורזולוציה נורמלית (LCD)ההבדל בין מעבדים נהיה זניח כמו שתראה פה:

http://www.firingsquad.com/hardware/athlon_64_geforce_7800_gtx_scaling/page6.asp

לעומת זאת, כפול הליבה נותן לך יכולות שאין בחדי הליבה.

דרך אגב, גם עבור 10% הפרש במשחקים, עדיין הייתי מעדיף מעבד כפול ליבה בגלל יכולות המולטיטסקינג והכנה לעתיד לבוא.

הביצועים של ה930D הם כמו ה3000 פה וההבדל בינו לבין ה3800 הם גדולים מאוד

• תגובות 37
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברולוציה של LCD? איזה הבדלים בדיוק?

fc1280.gif

lomac1280.gif

fear1280aa.gif

bf21280.gif

hl21280.gif

פורסם

אז מה אתה רומז ?

שכל ה 3000 , 3200 , 3500 , 3800 זאת רמאות ועבודה בעיניים ? בתדרים של 1.8GHZ עד 2.2 ?

ובגלל זה ההבדל "מורגש"?

תמיד ידעתי שיש פה משהו מסריח

פורסם

7800GTX עם 3000+ מוציא אותו התוצאה כמו 6800GT עם FX-57 מה שאומר שהמעבדים עושים פה חלק לא קטן כי בין הכרטיסים יש פער אדיר. למרות זאת המעבד מחפה על זה.

לילה טוב לכולם.

פורסם

אז תחליטו אחת ולתמיד המעבד משפיע במשחק ? או ה GPU ? כרטיס המסך :kopfpatsch:

פורסם

KYAK

לל"ט גם לך. אני לא רואה את ההשפעה של ה FX57 והאמת שבמחיר שלו היא גם לא ממש מעניינת אותי.

RANDY

קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך.

ברור שחייבים מידה מסוימת של הגיון שכן, כרטיס HI END יכול להיות מוגבל ע"י מעבד LOW END. אבל, אם לבחור למשל בין 7900GT עם AMD3000 לבין FX57 עם 7600 אז אבחר ב 3000.

באותה מידה, אני מוכן לקבל צניחה קטנה ב FPS בשביל להרוויח את יכולות כפול הליבה. לא שמישהו ירגיש את הצניחה ברגע שישחק ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, וברזולוציות נמכות בלי פילטרים אז לא יהיה הבדל מורגש בין 100 גם ל 150 FPS ושוב אעדיף את יכולות כפול הליבה.

עריכה: כל ההודעות הלא רלוונטיות נמחקו כדי לנקות את הטרד.

פורסם
  • מחבר

KYAK

לל"ט גם לך. אני לא רואה את ההשפעה של ה FX57 והאמת שבמחיר שלו היא גם לא ממש מעניינת אותי.

RANDY

קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך. קודם כל כרטיס מסך.

ברור שחייבים מידה מסוימת של הגיון שכן, כרטיס HI END יכול להיות מוגבל ע"י מעבד LOW END. אבל, אם לבחור למשל בין 7900GT עם AMD3000 לבין FX57 עם 7600 אז אבחר ב 3000.

באותה מידה, אני מוכן לקבל צניחה קטנה ב FPS בשביל להרוויח את יכולות כפול הליבה. לא שמישהו ירגיש את הצניחה ברגע שישחק ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, וברזולוציות נמכות בלי פילטרים אז לא יהיה הבדל מורגש בין 100 גם ל 150 FPS ושוב אעדיף את יכולות כפול הליבה.

עריכה: כל ההודעות הלא רלוונטיות נמחקו כדי לנקות את הטרד.

כנס לVGA CHART בTOM'S HARDWARE ותראה שבFARCRY וDOOM3 ה930D ממש בתחתית, אפילו הAMD 64 3200 עובר אותו.

פורסם

אתהיודע מה זה פילטרים? שוב, הטבלאות בטום הן בלי.

אתה יודע מה זה NATIVE RESOLUTION של LCD?

אז תסתכל, ב NATIVE RESOLUTION של LCD , בלי פילטרים, יש הבדל של 3FPS בין 3800 ל 930 ב DOOM3:

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=245&chart=70&model2=322

וב FARCRY ההשוואה עוד פחות רלוונטית שכן לא רק שאין פילטרים, הגדרות המשחק הן על LOW ושני המעבדים הרבה מעל ל 100 FPS מה שאומר שאי אפשר ללמוד כלום מההשוואה הזאת על יכולת ההרצה של FARCRY ב HIOH DETAILS ועם פילטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים