עבור לתוכן

זקוק למפרט דחוף ב6000 ש"ח!תודה לעוזרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד פעם. כפול ליבה זה העתיד (ואל תקשיב לשטויות של רנדי).

מי שקורא לאנאנד או לענק שעשה את הסקירה על ה805 עסקנים, רמת ההתיחסות אליו שואפת ל-0.

נו אז מה עם זה העתיד? לא עדיף עכשיו לקנות מעבד עם ביצועים למשחקים עכשוויים ומתי שייצאו משחקים שתומכים בDC אז המחירים של המעבדים הללו ירדו

• תגובות 37
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה פתאום אתם מציעים לו מעבד קקה למשחקים מבלי לשאול אותו אם הוא משקיע לטווח הארוך או שהוא רוצה ביצועים טובים עכשיו?

זה עסק רציני, אתם שולטים בכסף של אנשים.

מה היה קורה אם הוא היה קונה את זה והיה מתאכזב מהביצועים?!

אל תדחפו סתם משהו מבלי לתת הסבר.

אני בעד חדי הליבה, את ההחלטה יעשה פותח הדיון.

פורסם

באופן נורמלי מחשב קונים לטווח של 2-3 שנים וזאת ההנחה שלנו אם לא דורשים אחרת.

אם הוא ידע להגדיר את המשחקים נכון(ולעלות בהגדרות, כלומר לסחוט את כרטיס המסך), הוא לא יתאכזב בכלל מכיוון שלמעבד יהיה חלק לא משמעותי.

בכלל, ככל שעולים ברזולוציה, בהגדרות ובפילטרים, חשיבות המעבד יורדת (ומרגישים את זה כבר מ1024)

פורסם

KIKE100

חבל שאינך קורא את הלינק שנתתי לך.

למעבד השפעה מאוד קטנה על משחקים. מה שחשוב זה כרטיס המסך.

בכל הביקורות אין פילטרים, ברגע שתוסיף אותם ההבדל במשחקים יהיה זניח.

אם זה לא בא ע"ח כרטיס המסך, אז עדיף לקנות כפול ליבה, שכן תקבל יכולות מולטיטסקינג מצויינות, וכמובן שהמעבד יחיה זמן רב יותר.

דרך אגב, ה 805 אוברקלוקר מצויין. בשינוי קטן של הבאס ל 166 תוכל לקבל ביצועים של 940 ומעלה.

פורסם

האם המעבד הזה Athlon64 3800+ (Socket AM2)? מביא ביצועים במשחקים?

פורסם

הוא לא כפול ליבה ולכן אל תחשוב לכיוונו מכיוון שהוא מאוד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

אז מה אם הוא לא כפול ליבה? הוא מביא ביצועים מעולים במשחקים, יותר מכפולי הליבה

פורסם

אתה מסרב לקלוט :kopfpatsch:

מה שיביא לך ביצועים במשחקים זה כרטיס המסך. שם תשקיע את הכסף שלך. אחרי זה תחשוב על הזכרון, ורק בסוף על המעבד.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי זה לא משפיע על הכרטיס או הזכרון בשום אופן פשוט בסביבות ה1200 שקל אני יכול לקנות או כפול ליבה של אינטל או ה3800 של AMD חד ליבה

פורסם

זה לא נכון, הדרישות המומלצות של רוב המשחקים החדשים היום זה 2.8GHZ או המקביל לו.

כמה זמן 2.8 כבר קיים? כמה שנים! והוא עוד במומלץ

אז בטח ובטח שהמעבד הזה יחזיק מעמד מצויין וכשיתחילו להיות הבדלים בינו לבין כפול הליבה זה לא יהיה חשוב כי שניהם יהיו כבר F***ING ישנים@!!@

ולמרות הפער שיווצר זה לא יתן כלום.

פורסם

אז בפעם העשירית, כפול ליבה של אינטל

פורסם
  • מחבר

אז בפעם העשירית, כפול ליבה של אינטל

אתה לא מסביר למה. למה לא כדאי לי לקחת על כפול הליבה של INTEL את הAMD 64 3800 שיש לו ביצועים טובים יותר במשחקים כעת.

פורסם

KIKE100

אם אתה גיימר, אז בטח שפילטרים ורזולוציות מעניינים אותך.

עם פילטרים ורזולוציה נורמלית (LCD)ההבדל בין מעבדים נהיה זניח כמו שתראה פה:

http://www.firingsquad.com/hardware/athlon_64_geforce_7800_gtx_scaling/page6.asp

לעומת זאת, כפול הליבה נותן לך יכולות שאין בחדי הליבה.

דרך אגב, גם עבור 10% הפרש במשחקים, עדיין הייתי מעדיף מעבד כפול ליבה בגלל יכולות המולטיטסקינג והכנה לעתיד לבוא.

פורסם
  • מחבר

סיבה : כסף

מקצועית : אין

הכפול ליבה של AMD טוב במיליון דרגות

מה כסף??? זה עולה אותו הדבר! שמישהו יסביר לי פעם אחת למה כולם ממליצים על DC של INTEL

פורסם

KIKE100

לעומת זאת, כפול הליבה נותן לך יכולות שאין בחדי הליבה.

דרך אגב, גם עבור 10% הפרש במשחקים, עדיין הייתי מעדיף מעבד כפול ליבה בגלל יכולות המולטיטסקינג והכנה לעתיד לבוא.

הכנה לעתיד עוד כמה שנים 10 או 30 ? חוץ משתי משחקים ו 2 תוכנות אף תוכנה לא תומכת DCORE

שלא נדבר על ה 64 ביט בדיחה עצובה

בינתיים חד ליבה של AMD זה פיתרון הרבה יותר הולם שלא נדבר על הדו ליבה של AMD חזק ב 100 דרגות יותר כסף והרבה יותר איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים