עבור לתוכן

בעיה במחשב, ניכבה לבד כאשר אני מפעיל משחק!

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה במחשב, הוא ניכבה לי אחרי 10 דק' בערך כאשר אני מפעיל משחק.(כל משחק!)

*קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע (לפי ההמצלמה שלכם, http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961) והוא הרבה יותר גדול ומין הסתם צורך יותר כח מהכרטיס מסך הקודם, חשבתי אולי הספק מבחינת הWATT לא מספיק טוב כי יש לי רק 400WATT.

מה גם שיש לי 3 מאווררים של 80 ואחד של 120 (כמובן לא כולל המאורר של הלוח-אם והכרטיס מסך), אז אולי זה באמת עושה עליו עומס ואני אמור לקנות ספק חדש?

*אפשרות שנייה חום, אולי המחשב מתחמם כאשר אני מפעיל משחק ואז הוא מתכבה, למרות שיש לי 4 מאוררים במחשב והוא לא פולט חום רציני בשביל להיכבה.

אלו שני האפשרויות שלי, אני לא רואה עוד סיבות לבעיה.

אם לדעתכם זאת האפשרות הראשונה אשמח אם תגידו לי איזה ספק אני אמור לקנות של איזה חברה וכו' (תקציב עד 600-700ש"ח ) בשביל שלא יהיה עומס ולא יכבה.

ואם לדעתכם זאת האפשרות השנייה אז אולי אני אמור לקנות מאוררים חדשים או מערכת קירור כלשהיא?

ואם אתם בכלל חושבים שהבעיה נובעת מסיבות אחרות אז אשמח לקבל תגובה על כך.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הספק צריך גם כוח כדי להפעיל את הדברים כמו שצריך וגם יכול להיות שהספק הוא לא טוב בגלל קצר או משהו כזה.... גם לי זה קרה שהוא עשה רסטרטים אבל איך שהחלפתי לספק אחר המחשב עבד מעולה ללא שום כיבוי או רסטרט

פורסם
  • מחבר

אז אם זה ספק כח איזה ספק אני יקנה? אם יש לי 400W זה יספיק לי לקנות 550W?? ואם כן של איזה חברה וכו'?

פורסם

גם לי יש ריסטים והוא מתחמם מהר עם אני יקנה ספק זה יעזור ואיך אני בודק איזה יש לי וכמה צריך...

מצטער ככה שנדחפתי חח סליחה.. :kopfpatsch:

פורסם

סתכל כדי לוודא שזה אכן מהחום תפתח את המארז, כוון לתוכו מאוורר גדול, על רמה גבוהה אפילו, ותתחיל לשחק את המשחקים הכי כבדים שיש לך, אם אתה רואה שאין ריסטרטים אז הבעיה היא חום כנראה, אם הוא בכל זאת עושה ריסטרט אז הבעיה כנראה הספק. ולא יזיק אם תרשום פה את כל המפרט שלך.

פורסם
  • מחבר

סליחה,

זה המפרט של המחשב שלי:

http://img71.imageshack.us/my.php?image=untitled8uk.jpg

בכל אופן, אני יפתח את המארז וישים עליו מאורר גדול ויפעיל את HITMAN וישחק כמה זמן שאפשר בשביל לבדוק אם זה בעיה בחום של המחשב.

אם זה עדיין ניכבה אז ניקנה ספק-כוח חדש,

יעזור לי אם מישהו יתן ספק כוח טוב בסביבות 650 שקל... (כאמור, הספק שלי הוא 400W אז עדיף משהו כמו 550 חושב שיספיק)

תודה...

פורסם

סליחה,

זה המפרט של המחשב שלי:

http://img71.imageshack.us/my.php?image=untitled8uk.jpg

בכל אופן, אני יפתח את המארז וישים עליו מאורר גדול ויפעיל את HITMAN וישחק כמה זמן שאפשר בשביל לבדוק אם זה בעיה בחום של המחשב.

אם זה עדיין ניכבה אז ניקנה ספק-כוח חדש,

יעזור לי אם מישהו יתן ספק כוח טוב בסביבות 650 שקל... (כאמור, הספק שלי הוא 400W אז עדיף משהו כמו 550 חושב שיספיק)

תודה...

אתה יודע איזה ספק יש לך- של איזו חברה (ודגם)?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע איזה ספק יש לך- של איזו חברה (ודגם)?

בעיקרון זה המארז שלי

RAIDMAX Scorpio Deluxe Silver 400Watt - ספק של RAIDMAX

זה התמונה של המארז:

http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=13758

דגם של הספק אני לא ממש יודע, אבל זה משנה ממש?

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ.

חייב ספק-כח שתמליצו לי עליו :-\

פורסם

מצטער שאני מקפיץ.

חייב ספק-כח שתמליצו לי עליו :-\

זה יחזיק אותך טוב, גם לאחר שדרוגים- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8739

אבל תחכה לתגבות של אחרים שמבינים יותר.... איפה liorp23 שצריך אותו..... :smile1:

נ.ב

תרשום את המפרט שלך בחתימה או ב"מפרט מחשב".

פורסם

אחי דבר הראשון המעבד שלך לא יכול להעלות משחקים יותר טובים מאנריל ורנמייט 2004 סתכל איזה מעבד יש לך 1800 זה כלום יש לי 2.8 וגם זה לא נחשב הרבה יש לך גם יותר מדי זכרון המעבד שלך לא מנצל את כל ה-1024 מגה בייט זיכרון שיש לך אבל חוץ מזה כל החלקים במחשב שלך טובים הכרטיס מסך שלך טוב הלוח אם שלך מעולה אבל לפי מה שזה מראה רואים שיש לך גם זיכורון sdram אם אתה רוצה (שזה חרא זיכרון ואסור לערב אותו עם זיכרון ddram ולא מומולץ לשים שני זיכרונות שונים על אותו לוח אם גם נגיד 512 -256 ביחד אסור לא מומולץ ) עושה את המחשב איטי יותר לעלות משחקים כמו היטמן עזבו את כל התקלות תחליף מעבד 3.0 לפחות אןו מינימום 2.8 תחליץ לזיכרון 512 מגה בית ddram duel chanel

מינימום עדיף לך כבר לקנות 2 ג'יגה כי יש מערכת הפעלה חדשה שמיקרוסופט מוציאה עוד מעט שהדרישות מקסימום שלה הם שתי ג'יגה

השם של הוא vista היא עולה לך תוך שלוש שניות ומעלה את שאר התהליכים בזמן שאתה על המחשב בגלל זה היא צורכת הרבה זיכרון

ולזה אתה צריך מעבד טוב הרבה יותר טוב

ובקשר לתקלה בדוק כמה המחשב שלך מתאמץ שאתה מעלה משחק ובדוק מה הטמפרטורה (אם היא גבוהה מדי מעל ל-60 מעלות ומעלה צריך למצוא דרך לקרר את המחשב והמעבד דחוףבאותו זמן ובדוק )

ואם אלו לא עובדים סוללת הביוס היה אחד עם מקרה דומה לשלך אבל לפי דעתי פשוט זה בגלל שהמעבד שלך מעפן. אבל לא אמרת משהו זה קורה רק שאתה מעלה משחקים גדולים?או גם קטנים? אם זה רק משחקים גדולים זה בגלל שהמשחקים האלו חזקים מדי למעבד שלך כנראה ולמחשב שלך קשה מדי

וערבבת זיכרונות עם כרטיס מסך חזק מדי והמעבד לא מצליח להעלות והוא מתחמם יותר מדי ואם אני לא טועה יש במחשבים היום מפסקים שפשוט עושים ריסט לפעמים גם מכבים אותו כדי להוריד את העומס(בקשר לזה אני לא בטוח)

פורסם

אחי דבר הראשון המעבד שלך לא יכול להעלות משחקים יותר טובים מאנריל ורנמייט 2004 סתכל איזה מעבד יש לך 1800 זה כלום יש לי 2.8 וגם זה לא נחשב הרבה יש לך גם יותר מדי זכרון המעבד שלך לא מנצל את כל ה-1024 מגה בייט זיכרון שיש לך אבל חוץ מזה כל החלקים במחשב שלך טובים הכרטיס מסך שלך טוב הלוח אם שלך מעולה אבל לפי מה שזה מראה רואים שיש לך גם זיכורון sdram אם אתה רוצה (שזה חרא זיכרון ואסור לערב אותו עם זיכרון ddram ולא מומולץ לשים שני זיכרונות שונים על אותו לוח אם גם נגיד 512 -256 ביחד אסור לא מומולץ ) עושה את המחשב איטי יותר לעלות משחקים כמו היטמן עזבו את כל התקלות תחליף מעבד 3.0 לפחות אןו מינימום 2.8 תחליץ לזיכרון 512 מגה בית ddram duel chanel

מינימום עדיף לך כבר לקנות 2 ג'יגה כי יש מערכת הפעלה חדשה שמיקרוסופט מוציאה עוד מעט שהדרישות מקסימום שלה הם שתי ג'יגה

השם של הוא vista היא עולה לך תוך שלוש שניות ומעלה את שאר התהליכים בזמן שאתה על המחשב בגלל זה היא צורכת הרבה זיכרון

ולזה אתה צריך מעבד טוב הרבה יותר טוב

ובקשר לתקלה בדוק כמה המחשב שלך מתאמץ שאתה מעלה משחק ובדוק מה הטמפרטורה (אם היא גבוהה מדי מעל ל-60 מעלות ומעלה צריך למצוא דרך לקרר את המחשב והמעבד דחוףבאותו זמן ובדוק )

ואם אלו לא עובדים סוללת הביוס היה אחד עם מקרה דומה לשלך אבל לפי דעתי פשוט זה בגלל שהמעבד שלך מעפן. אבל לא אמרת משהו זה קורה רק שאתה מעלה משחקים גדולים?או גם קטנים? אם זה רק משחקים גדולים זה בגלל שהמשחקים האלו חזקים מדי למעבד שלך כנראה ולמחשב שלך קשה מדי

וערבבת זיכרונות עם כרטיס מסך חזק מדי והמעבד לא מצליח להעלות והוא מתחמם יותר מדי ואם אני לא טועה יש במחשבים היום מפסקים שפשוט עושים ריסט לפעמים גם מכבים אותו כדי להוריד את העומס(בקשר לזה אני לא בטוח)

What the?!?!?

על מה אתה מדבר?!? בבקשה אל תכתוב שטויות כאלו- כי הבחור עוד ילך ויחליף מעבד בגללך!

אין לי מילים על מה שכתבת פה, ואני לא הולך להגיב על כל שטות שכתבת כאן,

בכל מקרה Magnum47 המעבד שלך סבבה לגמרי למשחקים וכנ"ל שאר הרכיבים. המפרט שלך מעולה.

יכול להיות שהבעיה נובעת מחום או מספק כוח בעייתי, ניסית לשחק באיזשהו משחק או להריץ 3DMARK בזמן שמאוורר הגדול מכוון למארז?

פורסם
  • מחבר

MY GOD איזה שטויות avishalev2 דיבר, לרגע ניבהלתי.

היום שיחקתי בכל המשחקים ועבד לי חלק, משום מה לא ניכבה לי, אין לי מושג למה, בכל אופן אני מאמין שזה קצר או משהו בספק.

אני יוריד את החלון של המארז ויכוון מאורר גדול וישחק כמה ימים, אם המחשב לא יכבה אז סימן שזה החום במחשב, ואם זה כן אז... ספק כניראה לא?

ANYWAY אם תוכל לייעץ לי על ספק טוב עד 650 שקל אשמח :)

תודה!!

פורסם

MY GOD איזה שטויות avishalev2 דיבר, לרגע ניבהלתי.

היום שיחקתי בכל המשחקים ועבד לי חלק, משום מה לא ניכבה לי, אין לי מושג למה, בכל אופן אני מאמין שזה קצר או משהו בספק.

אני יוריד את החלון של המארז ויכוון מאורר גדול וישחק כמה ימים, אם המחשב לא יכבה אז סימן שזה החום במחשב, ואם זה כן אז... ספק כניראה לא?

ANYWAY אם תוכל לייעץ לי על ספק טוב עד 650 שקל אשמח :)

תודה!!

הספק שכתבתי קודם סבבה, ויש גם את זה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263

נראה כאילו רק אני ואתה כותבים בתרד הזה ;D, פתחת בטח את התרד בפורו תמיכה טכנית ובגלל זה לא עונים לך "אנשי הספקים"... תפתח תרד חדש ב"חומרה וציוד הקפי אחר" בנוגע לספק, יענו לך מייד.

פורסם
  • מחבר

הספק שכתבתי קודם סבבה, ויש גם את זה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263

נראה כאילו רק אני ואתה כותבים בתרד הזה ;D, פתחת בטח את התרד בפורו תמיכה טכנית ובגלל זה לא עונים לך "אנשי הספקים"... תפתח תרד חדש ב"חומרה וציוד הקפי אחר" בנוגע לספק, יענו לך מייד.

400W שוב? :\

חשבתי דווקא על זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=013e2d10450e4ac80985300c8e7fc2bf

אבל אמרתי אם כבר אני קונה ספק 500W+ אז משהו קצת עם אורות ושטויות לא.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים