עבור לתוכן

יש מועד חורף בספרות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בי"א.

ועם כל הכבוד - כמה אתה כבר יכול לדחוס למוח שלך בהממ - כמה? - 5\6 שעות? :nixweiss:

ולגבי הבחירה - זה מה שאני תמיד עשיתי, למדתי את החובה(רומן),סיפורים קצרים ודרמה(כי יש לי זיכרון צילומי ואז עם קצת קצה מחשבה אני איכשהו בונה תשובות, שירה אף פעם לא למדתי(מה שגרם לכך שבמתכונת מועד א', שבה לא יכלתי לבחור בסיפורת היו לי 3 אנסינים :kopfpatsch:))

אני גם רגיל לקרוא הכל לפני כל מבחן, אחרת אין טעם אין סיכוי שאני אזכור - ואיך תדחוס כ"כ הרבה קריאה בזמן מועט כ"כ?

:'(

קירח מימין ומשמאל :s07:

פורסם

וואלה אני בול כמוך , תקרא קצת לפני כמו שהוא אמר לך ותגש אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

וואללה?פרט :)

מה החלטת לעשות?

פורסם

אני בי"א.

ועם כל הכבוד - כמה אתה כבר יכול לדחוס למוח שלך בהממ - כמה? - 5\6 שעות? :nixweiss:

ולגבי הבחירה - זה מה שאני תמיד עשיתי, למדתי את החובה(רומן),סיפורים קצרים ודרמה(כי יש לי זיכרון צילומי ואז עם קצת קצה מחשבה אני איכשהו בונה תשובות, שירה אף פעם לא למדתי(מה שגרם לכך שבמתכונת מועד א', שבה לא יכלתי לבחור בסיפורת היו לי 3 אנסינים :kopfpatsch:))

אני גם רגיל לקרוא הכל לפני כל מבחן, אחרת אין טעם אין סיכוי שאני אזכור - ואיך תדחוס כ"כ הרבה קריאה בזמן מועט כ"כ?

:'(

קירח מימין ומשמאל :s07:

שירה אבל זה הכי קל!

ותראה, קוראים את החומר פעם אחת לעומק ופעם שניה רענון. כשקוראים את הרענון מנסים בראש מהר להזכר מה יבוא אחר כך וזהו...

בד"כ כשאני קורא אני מתקשה לחשוב על זה שאני אזכור הכול אבל תמיד אני אומר לעצמי "ברגע האמת אתה תזכור הכול, תן למוח לעשות את העבודה :-) " ומהנסיון שלי באמת זה ככה... עכשיו אתה חושב שאתה לא תזכור שום דבר, אפילו לא את העלילה או שם הסיפור. אבל כשתגיע השאלה הכול פתאום יצוץ לך בראש.

את כל החומר הזה אני מתכוון להכניס ב3 שעות בערך... זה לא כזה קשה אתה יודע... לקרא פעמיים את החומר ולהבין אותו.

סתם שאלה עכשיו - מה לעזאזל יש לך להפסיד? עדיף לך ללכת ולנסות להוציא ציון טוב מאשר לא ללכת.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף ניגשתי היום.

בואו נשנה ת'תראד לאיך הלך לכם :hat:

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים