עבור לתוכן

יש מועד חורף בספרות?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לא לגשת השנה, אלא בתחילת שנה הבאה(עם המגן של השנה).

אפשרי?

פורסם

כן, מפני שזה מקצוע חובה. ומגן קובעים מחדש.

פורסם
  • מחבר

מה?!

למה???

פורסם

בגלל שזה מועד אחר...

אולי המורה שלך תתן לך אותו מגן, זה תלוי במורה.

פורסם

המגן נשאר אלא אם כן הוא מחליט שהוא רוצה לשפר אותו. דוגמא: חבר שלי עשה אותו הדבר שנה שעברה עם תנ"ך וניגש השנה למועד חורף עם אותו ציון מגן.

פורסם
  • מחבר

:P

יש!

:jump:

פורסם

שוב, זה תלוי במורה.

זה לא כמו מועד ב' שזה אותו מגן של מועד א'. הדבר נתון להחלטת המורה או למדיניות של הבית ספר (להשאיר או לעלות או להוריד).

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה(החרא הזה מחר :bash:)

רציתי לדעת האם מישהו יכול לאשש שאפשרי לגשת למועד חורף אם לא ניגשים כלל השנה.

בנוסף רציתי לדעת האם תוכלו להפנות אותי לגורם אממ,נקרא לו "יודע דבר" שיוכל לענות לי כי הלכתי במיוחד לבי"ס היום(!) ואפילו שלחתי מייל למחנכת - אין קול ואין עונה(בהתאמה :smile1:)

ד"א המגן שלי הוא 95 (היום גיליתי :nixweiss:) :-X

פורסם

עם מגן כזה הייתי ממליץ לגשת אבל כנירא שלא למדתה עד עכשיו ככה שזה יכול קצת לפגוע בכך עם אתה לא שולט בחומר

פורסם

חחחחחח מגן 95 ואתה לא רוצה לגשת??? חחחח

פורסם
  • מחבר

אני והמקצוע הזה לא חברים טובים, אני לא זוכר הרבה,לא התחלתי להתכונן ויש יומיים אחריו מבחן בפיזיקה(ולמען האמת אין לך ממש ראש לספרות לפני פיזיקה :screwy:)

אולי אני בכל זאת אעשה מאמץ ואשתדל לכסות פרק בפיזיקה וגם לקרוא את כל הסיפורים והשטויות, בכל זאת החברים החרשנים לא לומדים או מתחילים היום(כנראה שהם קיבלו מכה חזקה על הראש ולא סיפרו לי :kopfpatsch:)

אני פשוט לא רוצה שהמקצוע המטומטם הזה יהרוס לי את התעודת בגרות כולה :-\

פורסם

אם אתה ביב' אז אם תיגש שנה הבאה אתה ניגש בלי מגן, כי אתה

כבר אקסטרני, ולא תלמיד באותו בית ספר

ולכן, בהתחשב במגן שיש לך, אני ממליץ לגשת עכשיו

אם אתה ביא', אתה יכול לגשת שנה הבאה עם מגן, אבל לא בטוח שזה

יהיה אותו מגן, זה תלוי בבית ספר שלך, ובמקרה כזה, אני מציע לך לגשת

כדי לא לוותר על המגן שיש לך

בכל מקרה, אני מציע לך לגשת, אם יהיה לך חרא ציון, אתה תמיד יכול לעשות מועד חורף,

אין סיבה בכלל לא לגשת, תמיד עדיף לגשת ואז מקסימום לשפר

פורסם
  • מחבר

תראה זאת חשיבה נכונה, אבל בכל זאת אני לא מרגיש מוכן מספיק.

כסיכון מחושב אני לא אגש השנה, גם כי אני יכול לנצל את הזמן לפיזיקה וגם כי:

אייל בוקר טוב,

רק כעת ראיתי את המייל שלך, ואולי כבר מאוחר מדי,

על כל פנים, אתה אכן רשאי לגשת למועד חורף כשציון ההגשה שלך

הוא זה שניתן לך בסוף שנה נוכחית.

כדאי לחשוב פעמיים קודם שאתה משתמש באפשרות זו,

ראשית אתה יודע את החומר ואני מניחה שציון ההגשה שלך גבוה.

שנית, אם תשכח להירשם למועד חורף, תיאלץ לגשת שוב רק בקיץ.

בהצלחה.

לאה

:cool2:

אני חושב ש-95 ובערך חודשיים שאוכל לנצל להתכוננות יספקו לי מרחב תמרון לא רע כדי בכל זאת לא לפשל במקצוע הכי קשה בתיכון, אני מקווה שזאת חשיבה נכונה ;)

אממ, רק רציתי לשאול - צריך להירשם כבר השנה למועד חורף?מתי הוא נופל בערך? האם אני צריך לצפות לכל מיני סיבוכים מעכשיו מצד משרד החינוך(גוף יותר מסורבל מהצבא :smile1:)?

הוספה:

בגלל שמראש פניתי לכאן כי יש כאן כמה חבר'ה מנוסים, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה, כי כולם אומרים לי שאני עושה שטות כרגיל :screwy:

פורסם

אישית, אני עדיין חושב שאתה עושה שטות

אני במקומך הייתי ניגש בלי להתכונן

אתה רוצה לנצל את הזמן ללמוד לפיזיקה? סבבה,

אבל אין סיבה לא לעצור באמצע לשעתיים בשביל לעשות את הבגרות בספרות

אגב, אתה ביב'? כי אם כן, אז המורה שלך טועה, כי אתה לא יכול לגשת

עם ציון מגן אחרי שסיימת יב' כי אתה אקסטרני, אם אתה לא ביב' אז לא משנה...

מועדי חורף הם בסביבות ינואר בדר"כ, ולא, לא צריך להירשם אליהם כבר עכשיו, חודש לפני

יספיק לך, ובטח אפשר עד איזה שבוע-עשרה ימים לפני הבחינה, אבל הייתי לוקח קצת מרווח

בטחון. לא צריך להיות בעיה להירשם, אתה רק צריך לזכור לעשות את זה!!!

תזכור גם שהמיקוד שונה במועד חורף, שזה מעצבן

אני יכול להגיד לך שאני, אישית, לומד רק היום לספרות ואת שאר הזמן ניצלתי ואני אנצל בשביל ללמוד

פיזיקה. בדוגרי, אני לא מבין איך אפשר ללמוד יותר מיומיים לאיזשהו מקצוע, ולספרות אני בקושי מסוגל

ללמוד כמה שעות מסכנות

אין מה לעשות, אני השלמתי עם העובדה שיהיה לי איזה 65 בספרות, שזה לא קרוב לממוצע של שאר הבגרויות

שלי בכלל (93 בערך אם אני זוכר נכון) אבל אין מה לעשות

אולי אני אגש שנה הבאה במועד חורף בלי מגן בשביל לשפר (אני לא יודע מה המגן שלי, אבל בטוח לא יותר מ65)

אבל בדוגרי, אני מכיר הרבה יותר מדי אנשים שאמרו שהם ייגשו מועד חורף, ולא ניגשו בסוף, וזה סתם דפק אותם

אני עדיין מציע לך להקדיש את הזמן לפיזיקה (אם אתה חושב שזה מועיל, כמובן), לגשת לספרות בלי ללמוד

ולקוות לטוב, ובמקרה הגרוע, לגשת שוב בחורף

לך תדע, אולי תקבל 90 בבגרות בספרות בלי ללמוד ותינצל מהמועד חורף הזה?

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שתבזבז מחר שעתיים מהחיים שלך על מבחן מיותר,

לא שום דבר יותר גרוע מזה...

פורסם

תעשה מה שאני עושה!!!

אני מתכונן על רק שלושה פרקים מתוך ה-4 [ראשון שני ופרק חובה- רביעי] ולומד רק חצי מהחומר שיש שם.... לדוגמה בפרק שלישי יש בטוח שאלה על אנטיגונה אז אני לומד רק אנטיגונה, מדירה לדירה והאדונית והרוכל... לדעתי לא צריך יותר מזה ומאקסימום אם לא תהיה הבחירה הזאת [סיכויים נמוכים] אני גם יכול לחרטט וגם יכול לגשת במועד הבא..

פרק ראשון אני אישית לומד רק על 6 שירים כי למה לעזאזל צריך יותר? הסיכויים שלא יהיו לפחות 2 מהם בבגרות מאוד נמוכים... במתכונת במזל יצאו לי בדיוק השאלות שרציתי והגישו אותי על 90... אני מקווה שיהיה גם ככה בבגרות.

תראה, לא צריך לחרוש לספרות... אין לי אפילו מחברת בספרות ושיעורי ספרות אני כמעט ותמיד יוצא. כל מה שצריך זה לקרא את הסיכום, להבין, וזהו!

לדעתי כדאי לך להתכונן היום [אני התחלתי קצת אתמול ] כי יש לך עוד הרבה זמן עד מחר. לא ייצא לך ציון טוב? גש בחורף! לך תדע אילו בגרויות יהיו לך בחורף... עדיף לך לגמור עם זה כמה שיותר מהר.

ד"א, אם תקבל 95 סופי או 80 סופי זה לא יזיז לממוצע הציונים שלך משום שספרות נכנס לממוצע עם מעל 21 מקצועות נוספים. תחלק עכשיו 15 ב21 ותראה מה הבדל בציון הממוצע בין שני הציונים ותגיד לי אם זה לא שווה לגמור עכשיו עם הדבר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים