פורסם 2006 ביוני 2319 שנים היי,יש לי אייפוד ננו,ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE )עכשיו הוא לא עולה........אמממ אופס ?זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ?מה אני עושה?תודה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר האייפוד לא פועל המחשב משום מה לא מזהה אותו יותר אחרי שעשיתי את זה עריכה: אני אשמע קצת מטומטם... אבל איך מפעילים אייפוד ?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים פשוט לוחצים על אחד הכפתורים, תוודא לפני זה שהכפתור נעילה לא נלחץ... אם לא עוזר תנסה ללחוץ על הכפתור האמצעי למשך 5 או 10 שניותותעקוב אחרי ההוראות שכאן http://yeda.co.il/ipodh/ הזה בעיקרון הוראות לעדכון עברית אבל על הדרך זה מעדכן גם את האייפוד בלי קשר
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר לא עוזראין לי איך לעדכן אותו עכשיו....הוא כבוי....אוי......תודה לאל הוא לא מתמצאתי איך להפעיל אותועם MENU והכפתור האמצעי לאיזה 10 שניות ביחד...עכשיו אני רק צריך לגרום לו לעבוד...חחחח
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר ה IpodHE פעל למישהו פה על אייפוד ננו ?כי אצלי הוא סתם דופק הכל והאייפוד נותן רשימה ריקה של שירים\להקות,אלבומים כאילו אין כלוםאם לא איך אני שם עברית על האייפוד ?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים היית הצריך להפעיל אותו במצב של HD (על הכפתור האמצעי ותפריט)..ואז תעשה לו ריסטור..ועידכנת את האיפוד לקשוחה האחרונה שהIPODHE לא עובד לך..??
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר זה מה שעשיתי (MENU עם האמצעי ל 10 שניות)אחר כך פירמטתי אותו מחדש ,ועשיתי ריסטוראני מעדכן אותו לקושחה האחרונה של הננו שזה 1.1.1 ואז מרציץ את ההתקנה של ה IPODHE ועושה UPDATE ובזה זה נגמרוזה לא עובד זה לא מראה את כל השירים באייפפוד כאיל אין כלום (כשיש - גם דברים באנגלית זה לא מראה, פשוןט מרא כאילו האיפוד ריק)בתמיכה אמרו שיש תוכנה של IPODHE שאמורה לרוץ ברקע וכשסוגרים את הITUNES אז זה מריץ עדכון על הקבצים שיש באייפוד או משהו כזהאבל אין לי שום דבר שרץ ברקע וניסיתי להתקין את מה שהם נתנו שם וזה לא התקין שום תוכנה צדדים, זה סתם עידכן את הקושחה של המכשיר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.