פורסם 2006 ביוני 2319 שנים http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים דוד שלי חוזר מהצבא עכשיו ביקשתי ממנו את הנשק לירות כמה כדורים בשטח פתוח כשהוא יחזור לבסיס לא יגלו את זה נכון?תשמע לפי הת'רדים והתגובות שלך אתה אשכרה מוחמד, עכשיו רק תוריד את המילה יהודי.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים דוד שלי חוזר מהצבא עכשיו ביקשתי ממנו את הנשק לירות כמה כדורים בשטח פתוח כשהוא יחזור לבסיס לא יגלו את זה נכון?לא סביר אבל לייתר ביטחון תן לי את המספר אישי של דוד שלך ואני אבדוק
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר לא יודע זה פורום ויכולים להיות פה מניאקים אז החלטתי לערוך אבל הוא אמר לי משמנים משהו וזהו לא רואים כלום דיברתי איתו זריז כי הוא בטירונות עכשיו ליד כ"ס
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מוחמד היהודי, דויד, הייתה סיבה מוצדקת שנחסמת בפעם האחרונה (DAVIDD)? אולי בגלל השטויות שאתה רושם?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים סתם מה קשור DAVIDD אליי קוראים לי גם דוד אבל מה הקשרמה הקשר? כי זה אתה כאילו?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אני באמת מקווה שיתפסו את דוד שלך וידיחו אותו מהצבא, נשק זה לא משחק.את אחד החיילים שלי ששיחק בנשק הכנסתי ל-6 חודשים והדחה מהיחידה.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר סבבה תודה על התמיכה.יעני מה אתה רוצה משחק לא משחק עזוב לא בא לי לדבר על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.