עבור לתוכן

אנשים דחוף כנסוווו קשור לאחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה במונדיאל 82!צריך עזרה!!!!

Featured Replies

פורסם

אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07: :s07: :s07:

פורסם

אני באמת בספק שהפתרון של חידת חמיצר זה שם של שחקן...

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי זה כן שם של שחקן בכל מקרה הינה סתם ניסיון שעשיתי מכל הרמזים שנתנו .....פשוט חיברתי קטע מכל הרמזים........>>>>>>>>>

תשעת כוכבי הקבוצה מתמודדים על התואר צמוד למונדיאל... ההגנות בשמירה אזורית.... השיאן שותף ולא עצר מהנקודה הלבנה...! על הפתיחה בתוספת הזמן רגע של מחלוקת חפשו את הקישור מיקום מוצלח ליד הכדור הישוו גם ללא בלם....הנוגח בהרכב הפותח..! נבדל בדקה ה61 .......!!!

!!!!!!!!!!וזה היה חצי גמר היחיד אני חושב בכל המונדיאלים ... צרפת גרמניה שנגמר ב5:4........ויכולה להיות עוד אפשרות "השיאן ששותף הוא זה שהבקיע תשער המכריע שסיים תמשחק 5:4!!!ככה שאני חייב לדעת מי זה השחקן הזההההההה

מונדיאל 1982 !!!!!

פורסם

חידות חמיצר זה לא חידות 'חרישה', שעם מספיק זמן וגוגל אתה יכול לפתור. זה משהו הרבה יותר מתוחכם. בכל מקרה, אתה מוזמן לעשות חיפוש בויקיפדיה ל 1982 World Cup ובטח תגיע לזה איכשהו.

(בסוף אני עוד אאכל את הכובע שלי והוא יזכה ב155 אלף שקל...)

פורסם
  • מחבר

חיפשתייייי בכל מקום אפשרי וייקי פדייה מה לא גווגל לייקוס מה לאאאאא כל מקום כל מנוע חיפוש וזה לא נותן לי שמות של שחקנים במיוחד של השחקן שהבקיע בפנדללללל שהכריע תמשחק 5:4 בויקי פדייה נותן לי שהמשחק הסתיים בדו קרב פנדלים ולא אומר שמות של שחקנים ככככככככה שזה לא עוזרררררררררררררר והסכום 160 אלףףףףף פאקינג AAAAAAAAAAAAAAAA אני משתגע אני לא והולך לישון עד שאני לא ידע מי זה !

פורסם

5-4 זאת התוצאה לא חייבת להיות משחק כדורגל

יכול להיות גם 5 אותיות המילה הראשונה ו4 אותיות השנייה.

חמיצר לא כזה מטומטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים