פורסם 2006 ביוני 2219 שנים חחחחחחחחחחח הכינוי שלי זה ג'וני :silly: אבל בוב זה שם נחמד מאוד, אבל אני קורא לו Johnson
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תחת!!! 1.זה יותר חם!2.יותר צמוד!3.יותר כיף להרביץ לו!4.יותר נהנים!5.6.7.8.9.10.*** זה כבר אתם תמשיכו!!!!!!!!!!
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים Boobsשמחה זה השם הכי טוב...או ניסים...או שלמה...ג'ונסון זה גם נחמד.יש לו הרבה שמות.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים ROFL .זאת שאלה לא הוגנת ...זה כמו שתשאלו , את מי אוהבים יותר , אמא או אבא ?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אתה בערך חוזר על דבריי במילים שלך. יש היום בעיות פריון אלא שהיום יש פחות אינטרס (בעולם המערבי) להשריץ 20 ילדים כמו שהיה לפני 2000 שנה אולי וכל נושא הפוריות פחות מעניין אלא יותר הכיוון של ה"הקדמה" לפריון לילודה. לא הייתי אומרת שנשים אוהבות גברים רזים. ציפלון זה לא כזה שוס, אבל גם לא בטטה. מה שכן, תמיד יש את היוצאות דופן. הכרתי כאלו שאוהבות את הגבר שלהן "דובי שמנמן ושעיר". עזבי היה לי יום ארוך, לא יודע למה חשבתי שהוספתי עלייך. זה ממש אינדיבידואלי. יש כאלה שאוהבות אותם 100 ק"ג של שריר, אחרות אוהבות אותם רזים. אבל לא יצא לי להכיר כאלה שאוהבות אותם שעירים :0 שוב פעם, תחת תחת תחת. קטן וחטוב
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אז אתה אוהב אותו קטן וחטוב...אני אוהב אותו כמו קיירה אגוסטינה .ראית פעם מישהי כזאת בחיים האמיתיים?בוא אני יגיד לך - ראיתי. זה בולט חצי מטר החוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.