פורסם 2006 ביוני 2219 שנים קצת מוזר - הלהקה האהובה עליי קוראים לה Troopers. עכשיו יש לי תמונה מנטאלית של בולבולים עם גיטרות ותופים. :-X
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים :lol: :lol: השעה והעייפות עושים את שלהם. נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני באמת צוחק מטקסט במחשב... אני כל פעם קורא מחדש ולא מפסיק לצחוק
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ומה עם באס? חח, עכשיו גם לי יש את התמונה הזאת בראש, רק שאצלי תודה לאל זה נראה כמו אנימצית פלאש בסגנון של "Penis, I don't think I like you anymore.." נ.ב את בטוחה שזה Troopers? לא Trooper?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים עדיף חזהגם עם בגד וגם בלי בגד הם ניראים טוב.תחת טחוב בתוך מיכנס צמוד יעשה את שלו כי כמו שאמרה הבחורה כאן הוא מסתיר את כל הזוועה...(צלוליטיס וכו').היתרון של הBOOBS מגיע לים!כשהולכים ליד, אפשר להסמיק מהתחת עם הצלוליטיס, אבל אפשר להבליט את החזה כמה שיותר...BOOBS RULEZZZZZZZZ!!!אגב, אם כבר הזכרתם שמות למה שמו שלכם, אז שמעתי אחד שקורא לשלו ג'יני (מהשד שבאלדין), ג'וני ועוד שם אחד שלא עולה לי...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ומה עם באס? חח, עכשיו גם לי יש את התמונה הזאת בראש, רק שאצלי תודה לאל זה נראה כמו אנימצית פלאש בסגנון של "Penis, I don't think I like you anymore.." נ.ב את בטוחה שזה Troopers? לא Trooper? אני בטוחה כשמדובר בלהקה שאני שומעת כבר 6 שנים כמעט. www.troopers-berlin.com יש שם תמונה חותמים לי על דיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.