פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני מבינה שאתם לא האנשים הכי יצירתיים אבל פאק, עד כמה? משהו חוץ ממה ששמעתם בשיעורי ביולוגיה ומסדרות על בתי סוהר אתם יודעים?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים צחקתי, יותר התכוונתי על הקטע של התנוחותעל הקמה סוטרה שמעת? אנשים במאה הרביעית לספירה ידעו יותר על סקס ממה שאתה יודע היום (די עצוב האמת ...)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים כל התרד הזה מכיר לי שאלה שחבר שאל אותי פעם, מה יותר שווה נרתיק או ציצים :lol:
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים למה? חבר שלך חושב שהדברים האלו באים בנפרד כמו חלקי חילוף ל-PC שלו? סתם כזה שאלה שבנים לפעמים שואלים .... ..
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים That's right, I'm the HW-Queen-B. Unless Mini wants to take that title from me.Shit, now I got a mental image of him with a sparkling little tiara on his head. :-X
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני איש של תחת.לא איכפת לי מהחזה - שיהיה פרופורציונלי, ואפילו קטן - העיקר שתיהיה רזה עם גוף מעוצב.לא גוף ילדותי - גוף של אישה, החזה לא משנה - העיקר תחת.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תסתכלו על התחת הזה ותגידו ששדיים יותר שווים http://www.glam0ur.com/gals/keyra_augustina/keyra_agustina.html מושלמת
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ממממ.........מתלבת בכל מקרה מה שתביאו אני יקח תחת יותר מחרמן אותי אבל ציצי יותר מושך אותי..............
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים That's right, I'm the HW-Queen-B. Unless Mini wants to take that title from me. Shit, now I got a mental image of him with a sparkling little tiara on his head. :-X :lol: :lol:
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תסתכלו על התחת הזה ותגידו ששדיים יותר שווים http://www.glam0ur.com/gals/keyra_augustina/keyra_agustina.html מושלמת גדול מדי, נראה כמו תחת של בבון. צריך אותו קטן וחטוב
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אין כמו מחשוף נדיב ... העניים שלי יורדות למטה אוטמטית ;Dאם היתי לובש מדים של שוטר ומישהו היה בא אלי ברחב ואומר לי שמתבצע שוד היתי מבין את זה.אם את לבושה כמו זונה ואנשים מתנהגים אליך כמו בהתאם...את צריכה להבין את זה.קטע מהמופע של קריס בתרגום חופשי (מאוד) ;Dגדול מדי, נראה כמו תחת של בבון.אז זה בטח הבבון שזינו ראשון כדי לקבל את האידס כי התחת הזה נראה טוב על כל דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.