פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אל דאגה, יש לי קשרים. *מנגינה מ"הסנדק"* זה לא יעזור רק פינגוינים בדרגה מאוד גבוה יכולים לנצח אותי תיצתרכי לתת "תרומות" לעובדיה יוסף
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים עליתי על תיאוריה חשובה שתשנה את כל האנושותתחת זה בעצם שדיים כלומר שדיים זה זוג ציצים עם פטמות ותחת זה זוג תחתים בלי פטמות ולפי המסקנה הזאת צריך להגיד תחתים כמו שאומרים ציציםפעם לתחת היו פטמות ואז האדם התפתח והכל נהיה כמו שהוא עכשיו
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים נראה לי יש 30 משתמשים פעילים בפורום, פשוט 5 מהם לקחו את הדיון ללב והתחילו לרשום משתמשים רק בשביל עוד קול.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תחת זה בסך הכל החלק האחורי העליון של הרגליים שמחובר לאגן שמחובר לפי הטבעתושזה הכל ביחד נוצר המראה של תחתוואודי תבינו, ציצים שולטים
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תחת זה בסך הכל החלק האחורי העליון של הרגליים שמחובר לאגן שמחובר לפי הטבעת ושזה הכל ביחד נוצר המראה של תחת וואו די תבינו, ציצים שולטים ושכל זה שני חתיכות גדולות ומגעילות שמחוברות לקרקפת מה הקשר ,השאלה מה מושך אותך יותר ולא למה מחובר החלק ,לדעתי ישבן הוא הרבה יותר סקסי כמובן שהוא בנוי כמו שצריך ,ואכן לפי ההצבעה כך חושבים רוב החברה בפורום ,מסקנה הישבן ניצח והבזזים הפסידו תקבל את זה או לא זוהי המציאות ;D
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תחת זה בסך הכל החלק האחורי העליון של הרגליים שמחובר לאגן שמחובר לפי הטבעתושזה הכל ביחד נוצר המראה של תחתוואודי תבינו, ציצים שולטיםביכלל לא מדויק לתחת יש תקבוצות שרירים שלו ולרגלים תקבוצות שרירים שלהם התחת למעשה מיתחלק ל3 קבוצות שרירים ה"תחת הגדול" (תירגום חופשי מילטינית) נימצא מעל 2 הקבוצות האחרות וזה מה שאנחנו רואים בנוגע לשדים הם מיתחברים לכתפים למיפרקים בכתפים ולשרירים אחרים אבל כל זה לא משנה לפי אחת התאוריות אנחנו נימשכים לשדים ותחת ביגלל החשיבות הגדולה שלהם בלידה וגידול ילדיםכמו שדריה אמרה יש חשיבות גדולה לרוחב האגן בלידה ובעינין השדים בו נגיד שפעם לא היה מטרנה וחיסונים ואת כל יתר הדברים
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מצתי אתר שיוריד לכם את כל החשק - http://www.bartleby.com/107/ החלק השמאלי זה החזה למי שלא הבין תגידו בי בי לזיקפה > >
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.