פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ?????כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיאנראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר תודהאבל מינה זה לא כמו למנות..טוב לא משנה אז אתהם אומרים שזה פיעל למנות?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים D-M-X, mostwanted וcleric, כולכם מקבלים אזהרה.D-M-X, זוהי אזהרתך השניה. בפעם הבאה תורחק מן הפורום.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים האמת שלי יש תירוץ טוב לפוסט המיותר שלי, בהתחלה חשבתי שמדובר ב"למנות" מלשון "לספור" , אז כתבתי שזה בניין פעל, ואז קלטתי שזה "מינה" אז שיניתי ל"כן זה פיעל"
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים טוב, האזהרה שלך בוטלה.אני מת פה משיעמום של חזרה על החומר למחר לבגרות... אל תשימו לב אליי...עריכה: כוס אמק!!!!! ממתי אי אפשר לכתוב בכתב של 1pt?!?????!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ועל זה אני מודה לאמא שלי שהוציאה אותי מישראל ולכן לא עשיתי את הבגרות בלשון או בגרות שנייה במתמטיקה וגם באנגלית :yelclap: ואני רוצה להודות לאמא שלי שלא סבלתי את הכאב ראש הזה!! בזמן הזה כבר חגגתי על הבית ספר בארה"ב, ששם בגרות זה מבחן אמריקאי של 50-100 שאלות ממש פשוטות ולא היה לשון שזה הדבר הכי חשוב!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.