פורסם 2006 ביוני 2219 שנים היי!אני דיי רוצה להתחיל לשחק פוקר על כסף אמיתי...אני כרגע משחק בWPOKER.COM ...הממשק שם מדהים, לדעתי!!ממש נוח. (ממש לא אהבתי את אוורסט פוקר, פרטי פוקר, פוקר רום, סידי פוקר ועוד כמה שניסיתי!)poker stars עוד איכשהו בסדר אבל גם לא ממש נוח אני הולך להפקיד איזה $10 לאתר פוקר מקוון אבל האתר שאני הכי אוהב(WPOKER כמובן) מציע בונוס לא ממש אטרקטיבי לכן, אני מבקש את עזרת מי שמבין בדבר למצוא אתר אינטרנט עם תוכנה עם ממשק מדהים ונוח כמו של WPOKER.COM שיציע בונוס אטרקטיבי..(כמו $25 דולר חינם על הפקדה ראשונה, או 100% בונוס על הפקדה ראשונה וכו'..).תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר מה עם קינג סלומוןלא ניסיתי אותם עדיין אבל קראתי לא מעט פעמים שהם לא משלמים בזמן והם איטיים עד מאוד... :-\אתה ניסית אותם? איך התשלום שלהם?(ובאיזו דרך בחרת?)ותודה שהגבת!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים זה ישירות לכרטיס אשראיולא נתקלתי בבעיית איטיותהממשק שם מאוד נוח דווקא..ויש תמיכה בעברית D:
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני משחק בpartypoker למרות שהממשק באמת לא הכי נוח אבל גם אף פעם לא שיחקתי על כסף אמיתי...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אני משחק בpartypoker למרות שהממשק באמת לא הכי נוח אבל גם אף פעם לא שיחקתי על כסף אמיתי... על כסף לא אמיתי אני מאוד מאוד ממליץ לך לשחק בWPOKER.COM! תנסה 3 ידיים ותהנה מאוד. הרבה יותר מבפרטי פוקר... יקח לך איזה כמה שעות להכיר את הממשק בצורה מעולה ולהתאים את התוכנה לצרכים האישיים שלך דרך תפריט האפשרויות אבל זה שווה את זה לטווח הארוך תהנה.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יש מבצע ב VCPOKER 10$ חינם ללא הפקדה .משהו חדש שיצא אתמול.שיהיה בהצלחה בכל מקרה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים סליחה על ההידחפות , אבל מה לדעתכם המשחק texas holdem הכי טוב למחשב (לא אתר)? או לחילופין אתר חינמי שאפשר לשחק בו?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר סליחה על ההידחפות , אבל מה לדעתכם המשחק texas holdem הכי טוב למחשב (לא אתר)? או לחילופין אתר חינמי שאפשר לשחק בו?כו שאמרתי קודם, http://wpoker.com !חינמי! נוח!התחלתי עם 3,000 דולרים מדומים ועכשיו יש לי 80,000!!!אני יותר אוהב את ה"נו לימיט"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.