עבור לתוכן

לגו, ידיעות אחרונות, ולא מעט חוסר טעם

Featured Replies

פורסם

[ltr]it's more fun building something you thought off yourself.

I remember when I was about 13 I built a remote controller car (wired remote obviously), with 4x4 drive (one 9v engine), hydraulic steering, front and read diff, with McPherson struts at the front and trailing arms at the rear. I would have done all of them double wishbone but that needs 8 elbow joints and I only had 3...[/ltr]

פורסם

ל8880 הדגם של הפורמלה הרכבתי סרבו להיגוי, היה חסר לי רק המנוע החשמלי שאף פעם לא הצלחתי להשיג, גם לא ממש האמנתי שהלגו יחזיק ב 60 קמ"ש

אבל ההיגוי פעל טוב בירידות :)

פורסם
  • מחבר

אני בזמנו הרכבתי על ה 8448 שלושה מנועים חשמליים (אחד להיגוי, ושניים להנעה) שמחוברים לשלט IR, לצערי המשקל של הלגו הוא הבעיה המרכזית, ובעוד שעם מנוע אחד הרכב כמעט ולא זז (מטר ל 5-7 שניות) , גם עם 2 מנועים הוא לא הרשים במיוחד, ומנועים Custom made חזקים יותר פשוט גרמו לקריסה של התיבת הילוכים (הידית הילוכים קפצה לניוטרל).

BDB -

כל מה שאמרת נכון ונחמד, רק שלא לכולנו יש את היכולות או הרצון (וההתמדה) לרכוש את היכולות הללו, יש את אלו שרוצים לשחק ולהבין את המכניקה הבסיסית מבלי הכניסה לפרטים ההנדסיים הסבוכים, ותוך כדי שימוש בחלקים סטנדרטיים.

פורסם

[ltr]all standard peices, I had a very mixed batch, from 3-4 technic sets, one was a truck with a lifting arm (got the diffs and knee joints from it), one was a bike and one was a fork lift and I don't remember the last one...

found 'em...

http://www.brickset.com/search.aspx?Set=8064-1

http://www.brickset.com/search.aspx?Set=8422-1

http://www.brickset.com/search.aspx?Set=8824-1

http://www.brickset.com/search.aspx?Set=8868-1[/ltr]

פורסם

ואי... פעם ישבתי שעות ל המשחק הזה...

היו לי 2 סוגי מנועים. אני לא זוכר את הדגם, מכיוון שנתתי את הלגו לבן דוד שלי. אני זוכר שהיה אחד עם חיבור מלמעלה, ואחד עם חיבור מלמטה.

פורסם

כשהייתי קטן הייתי מכור קשות ללגו. היו לי כל כך הרבה דגמים שהיה פשוט טרוף. הכי אהבתי את הלגו אבירים. אני כבר לא זוכר כל מה שהיה לי, אבל מה שאני כן זוכר זה שהיה לי את הטירה הכי גדולה של הרובין-הודים, הטירה הכי גדולה של אבירי הדרקונים, הטירה הכי גדולה של אבירי האריות, שזה נראה לי הדגם אבירים הכי גדול שהיה, ואני זוכר שהיה לי מכונית שלט של טכניק...

היה לי גם הרבה דגמים של חלל ופירטים אבל אני לא זוכר בדיוק מה היה שם.

עם הגיל זה הלך ופחת עד שנעלם.

בטח יש לי בבית את כל החלקים באיזה קופסא ענקית בבוידעם^_^

פורסם

איי, איזה משחק.... אילו זמנים....

אני זוכר שכל החברים הטיפשים שלי היו עסוקים בלגו אבירים וחלליות וכל השטויות האלה ורק אני התעסקתי בלגו המכני, הייתי בונה איזה מנוף מטורף וכולם היו תופסים ממני.

אני זוכר גם שפעם הלכתי לחבר שהיו לו איזה 3 מגירות בערך מטרXמטר מלאות לגו ובנינו לונה פארק ענקי בכל החדר שלו, אני זוכר שהפסגה של רכבת ההרים הגיעה לגובה של בערך מטר עשרים מעל הרצפה, והגלגל הענק היה בגובה של 80 ס"מ בערך...

damn you

אני בן 17 ועשיתם לי חשק לשחק בלגו :-\.

פורסם

איי, איזה משחק.... אילו זמנים....

אני זוכר שכל החברים הטיפשים שלי היו עסוקים בלגו אבירים וחלליות וכל השטויות האלה ורק אני התעסקתי בלגו המכני, הייתי בונה איזה מנוף מטורף וכולם היו תופסים ממני.

אני זוכר גם שפעם הלכתי לחבר שהיו לו איזה 3 מגירות בערך מטרXמטר מלאות לגו ובנינו לונה פארק ענקי בכל החדר שלו, אני זוכר שהפסגה של רכבת ההרים הגיעה לגובה של בערך מטר עשרים מעל הרצפה, והגלגל הענק היה בגובה של 80 ס"מ בערך...

damn you

אני בן 17 ועשיתם לי חשק לשחק בלגו :-\.

מה אתה מדבר לגו אבירים שלט עם כל המכניקה בגשרים המתרוממים והשערים של הטירות וכל המלכודות המיוחדות זה היה גאוני! גם פיראטים היה ככה.

פורסם

לגו לגו....

איזו נוסטלגיה, היו לי כ"כ הרבה.

דווקא אף פעם לא כ"כ אהבתי את הלגו המכני, לא יודע למה, אף פעם זה לא קסם לי, למרות שעכשיו ממש בא לי :x

והלגו אבירים היה שולט, גם הלגו פרעונים היה מגניב.

הלגו הבאמת מגניב האחרון שלגו הוציאו ונהנתי ממנו היה הלגו סמוראים...

הוא היה לגואי, אך עם זאת חדשני..

שילוב מנצח! :xyxthumbs:

פורסם

יום אחד 8880 שלי פשוט התפורר :'(

חוץ ממנו עוד דגמים (8868 ודגמים שפוטים יותר) מסדרת הtechnics, הפלסטיק התייבש במשך השנים (מאז 96...), נסדק, ובסופו של דבר התפורר לחלקים.

פורסם

מוזר... זה לא צריך להתפורר.

דוד שלי הביא לי את הלגו שלו(זה עובד בירושה...) מזמן וזה עדיין לא התפורר(אני מניח, מכיוון שזה אצל בן דוד שלי עכשיו).

לעומת זאת, תמיד היו חלקים שנעלמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים