עבור לתוכן

סקר-יש לך משקפים?

יש לך משקפים? 1,093 הצבעות

1. 1. יש לך משקפים?

• כן...... לצערי
    • כן, אבל מספר קטן
    • יש אבל לא שם, זה מכוער
    • לא ואני מקווה שלא יהיה
    • אני שם עדשות!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש לי משקפיים, אבל זה עוד אפילו לפני שהיו מחשבים בבתים...

• תגובות 61
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

nah

אבל יש לי מספר בעין אחת (3/4) אבל בנתיים אני לא שם..

פורסם

יש לי משקפיים ועדשות

אני בקושי שם תמשקפיים

המספר שלי הוא 4 או כמעט 4 בשתי העיניים

פורסם

3 בכל עין.

מקווה לעשות ניתוח להסרת משקפיים

פורסם

[shadow=red,left][move]וואה וואה אתה רואה מה כתוב כאן?[/move]

:kopfpatsch:

פורסם

אין משקפיים, אין בעיות ראיה וטוב שכך :xyxthumbs:

פורסם

אין לי, ואני דבוק למחשב מגיל 8 (אני עכשיו בן 17).

פורסם

יש לי משקפיים מגיל 6 רק לקריאה.

תנו לי לנחש אוי יש לי משקפיים אז אני לא ''חתיך וחכם'' כמו יודה לוי :lol:

פורסם

אני ומשקפיים זה סיפור מסובך מי שרוצה בפרטי

פורסם

מה הסיפור עם המשקפיים ולמה כולם מפחדים מזה? אתם כבר לא בכיתה א' ואף אחד לא יקרא לכם אבו-ארבע. החברה מבינה טוב ויפה שאין מה לצחוק מזה, שזה סוג של מגבלה כמו כל מגבלה אחרת שמצריכה את "כלי העזר" הזה כדי לא להחמיר את הבעיה וכדי לתפקד כראוי. לא יודעת, קשה לי להאמין שעדיין שופטים מישהו לפי זה שהוא לובש משקפיים. אתם חושבים שזה מכוער? שבנות לא אוהבות את זה? במבט לאחור, כמעט כל הגברים שיצאתי איתם היו להם משקפיים וזה בכלל לא הטריד אותי ואם תבחרו מסגרת סולידית שתואמת את מבנה הפנים שלכם, משקפיים יכולים אף להדגיש תווי פנים ולתת מראה יותר אלגנטי/סקסי.

פורסם

לא הבנתי, על סמך מה כתבת את ההודעה הזאת?

אני לא חושב שיש פה מישהו שמפחד ממשקפיים[ואם כן, יש פסיכולוגים מעולים בגוגל], לי יש[משקפיים] ואישית אין לי בעיה איתם ותאמת שהעדשות זה סתם בגלל שאני חושב שיותר מחמיא לי בלי משקפיים.

אני לא מתבייש מהם ואין לי בעיה לצאת מהבית איתם, בחיים שלי אף אחד לא צחק עליי בגללם ובעיות עם בנות גם אין תודה לאל...

פורסם

אני מכיר אנשים שעד כיתה י' אמרו לי משקפופר,והם עוד צוחקים.... .. :kopfpatsch:

פורסם

לא הבנתי, על סמך מה כתבת את ההודעה הזאת?

אני לא חושב שיש פה מישהו שמפחד ממשקפיים[ואם כן, יש פסיכולוגים מעולים בגוגל], לי יש[משקפיים] ואישית אין לי בעיה איתם ותאמת שהעדשות זה סתם בגלל שאני חושב שיותר מחמיא לי בלי משקפיים.

אני לא מתבייש מהם ואין לי בעיה לצאת מהבית איתם, בחיים שלי אף אחד לא צחק עליי בגללם ובעיות עם בנות גם אין תודה לאל...

יש ויש, עובדה שאני זוכרת שעד גיל כזה או אחר היו מציקים לתלמידים עם משקפיים, לפחות בבי"ס שלי, והכרתי כמה וכמה אנשים שסרבו בתוקף ללכת עם משקפיים בגלל זה, גם אחרי שאיש כבר לא צחק מזה, ורק החמירו את בעיית הראיה שלהם.

אני אישית לא מפחדת, נראה לי ייראה עליי פצצה משקפיים. מה כן, יש עכשיו גם אופנת EMO כזאתי עם משקפיים מרובעות כאלו. :lol:

פורסם

מה זה EMO? :P

פורסם

עדשות מרובעות ולא עגולות כמו פעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים