פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יש לי משקפיים ועדשותאני בקושי שם תמשקפייםהמספר שלי הוא 4 או כמעט 4 בשתי העיניים
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יש לי משקפיים מגיל 6 רק לקריאה. תנו לי לנחש אוי יש לי משקפיים אז אני לא ''חתיך וחכם'' כמו יודה לוי
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מה הסיפור עם המשקפיים ולמה כולם מפחדים מזה? אתם כבר לא בכיתה א' ואף אחד לא יקרא לכם אבו-ארבע. החברה מבינה טוב ויפה שאין מה לצחוק מזה, שזה סוג של מגבלה כמו כל מגבלה אחרת שמצריכה את "כלי העזר" הזה כדי לא להחמיר את הבעיה וכדי לתפקד כראוי. לא יודעת, קשה לי להאמין שעדיין שופטים מישהו לפי זה שהוא לובש משקפיים. אתם חושבים שזה מכוער? שבנות לא אוהבות את זה? במבט לאחור, כמעט כל הגברים שיצאתי איתם היו להם משקפיים וזה בכלל לא הטריד אותי ואם תבחרו מסגרת סולידית שתואמת את מבנה הפנים שלכם, משקפיים יכולים אף להדגיש תווי פנים ולתת מראה יותר אלגנטי/סקסי.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים לא הבנתי, על סמך מה כתבת את ההודעה הזאת?אני לא חושב שיש פה מישהו שמפחד ממשקפיים[ואם כן, יש פסיכולוגים מעולים בגוגל], לי יש[משקפיים] ואישית אין לי בעיה איתם ותאמת שהעדשות זה סתם בגלל שאני חושב שיותר מחמיא לי בלי משקפיים.אני לא מתבייש מהם ואין לי בעיה לצאת מהבית איתם, בחיים שלי אף אחד לא צחק עליי בגללם ובעיות עם בנות גם אין תודה לאל...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים לא הבנתי, על סמך מה כתבת את ההודעה הזאת? אני לא חושב שיש פה מישהו שמפחד ממשקפיים[ואם כן, יש פסיכולוגים מעולים בגוגל], לי יש[משקפיים] ואישית אין לי בעיה איתם ותאמת שהעדשות זה סתם בגלל שאני חושב שיותר מחמיא לי בלי משקפיים. אני לא מתבייש מהם ואין לי בעיה לצאת מהבית איתם, בחיים שלי אף אחד לא צחק עליי בגללם ובעיות עם בנות גם אין תודה לאל... יש ויש, עובדה שאני זוכרת שעד גיל כזה או אחר היו מציקים לתלמידים עם משקפיים, לפחות בבי"ס שלי, והכרתי כמה וכמה אנשים שסרבו בתוקף ללכת עם משקפיים בגלל זה, גם אחרי שאיש כבר לא צחק מזה, ורק החמירו את בעיית הראיה שלהם. אני אישית לא מפחדת, נראה לי ייראה עליי פצצה משקפיים. מה כן, יש עכשיו גם אופנת EMO כזאתי עם משקפיים מרובעות כאלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.