פורסם 2006 ביוני 2219 שנים כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב")בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'(ולמזלי לפעמים אני שם עדשות
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים חשבת שיש הרבה אנשים שיש להם בעיות בראייה והם שמים עדשות?אישית אין לי משקפיים ולא עדשות ,אני מקווה גם שלא יהיו לי.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יש לי מספר קטן ואני לא שם.אני מקווה שזה לא יעלה לי, מאז שגילו שאני צריך משקפיים (אמצע ט') עם מספר של בערך חצי ורבע, ועד עכשיו(סיימתי יא'), אני לא לובש משקפיים ובנתיים לא עלה לי המספר...מקווה שהוא גם ישאר איפה שהוא.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר יש לך מזל^^^^^לי היה חצי מספר בכיתה ה' לא שמתי משקפים בכלל ועכשיו יש לי -2 :'(
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אין לי משקפיים אבל אני לא יודע גם מה רע בזה ?! משקפיים זה דבר יפה לפי דעתי...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אין ומעדיף שהעיניים שלי לא יהיו תלויים בחפץ הזה.תלויות*אין, ובלי עין רעה מקווה שגם לא אזדקק!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר זה מממש מוזר שלרוב אין משקפים? יש לי משקפיים, מספר 2. זה ממש לא מפריע לי אז אתה הולך עם משקפים או בלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.