עבור לתוכן

computax 2006 יום שני של תערוכה.

Featured Replies

פורסם

אתמול בתערוכת computax, יום רביעי ה-21 לחודש:

הגעתי לשם באחת בצהריים, לא הייתה בעיה להיכנס עם שם של חברה בדויה, מקצוע בדוי (ואבא ליד) ולומר שאני בן 18+, הגברת בהזמנות שאלה אותי שוב אם אני באמת בן יותר מ-18... טוב.. לא! אבל היא לא צריכה לדעת את זה.

ת'אמת, לא היה משהו מיוחד... הכל לא חדש ולמעשה די משומש.

היו 2 מעבדות שהיציגו שטוענות כי הן נותנות שירותי שחזור מידע והצלת שירותי מחשב שאפילו אם לחצנו format c: Yes!!! הן תוכלנה להציל מידע שנעלם :nixweiss: .

היו tabletPC של FLYBOOK (? שהוציאו הרבה קיטור ועשן :silly: . העמדה של קריאייטיב הייתה די רחבה ומאוד מרשימה עם הדגמה של מקלדת שנשלפת מתוכה אורגנית.

סביב בנדא מגנטיק (BENDA) הייתה התקהלות רבה, טוב, לא פלא! הם הציגו ומכרו מוצרים של סילבר-ליין, סאן-דיסק, ג'ניוס, ו-אי.ג'י נאובו.

הציגו שם מחשבים שולחניים-מיני אם אינני טועה זה CHIPPC, אם לא אני מופתע שזה בכלל מריץ משהו.. כי החריצים שיצאו מלוח האם היו ממש ממש קטנים, דחסו גם קירו סטוק שנראה ממש ענק יחסית למחשב הפיצי. :bash:

התיגו מכשירים לסקייפ, ואת המחשבים הניידים של LENOVO.

הייתה גם חברה שייבאה XBOX360 לארץ!!!!!!!!!!! לחברה קוראים אי.קיו.אס והם הראו בחלקה שלהם משחק כדורסל על מסך אולי 37" רחב על האקסבוקס. הם עוד היחידים שהציגו GF7900GT ומצרכים לשחקן הבייתי.

אמממ...... חברת NOVA הציגו את NOVA5000 שאמורה לספק את התפוקה הלימודית המירבית בתמורה להשקעה כספית(600$) ואחריות לא ידועה, זהו בעצם מחשב לתלמיד שהוא דומה מאוד למחשב אוריגמי מבחינת הגודל ולמחשב כף יד במידה מסוימת.

ובכן גם בארץ השקיעו בדוגמניות למוצרים! אני רק לא זוכר של איזה ביתן.... טוב מי יסתכל על הביתן כשהן לבושות כך.... :kopfpatsch:

לא הייתי בהרצאות, לא היה לי זמן. ההתרשמות הכללית היא שחבל שלא השקיעו בביתן גדול יותר, ושאינטל, IVORY ועוד הרבה לא היו שם בחלקה משלהם. גטח אינטל לא היו מביאים את הקונרו אם היו משתתפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים