עבור לתוכן

מה כדאי SANDISK SANSA E250 או IRIVER H10 6G ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!!

אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון !

אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE)

שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח

ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהוא בכללי עדיף !! על הSANSA E250 וכמובן שאחד היתרונות שלו הוא - הנפח שגדול פי 3 מזה של הSANSA E250 , הם בערך אותו מחיר , אבל הוא מבוסס על דיסק קשיח מה שמגדיל סיכויים לבעיות בזעזועיים בריצה, נסיעות, וכ"ו!!, וכן סוללה שמספיקה לערך ל12 שעות נגינה בלבד !

ובלי אפשרות להרחיב את ניפחו.

אז כאן אני מבקש את עזרתכם

בהתחשב שאני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו תהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש .

הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם:

נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !!, ממשק למשתמש נוח וקליט וכך גם המקשים !

אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה).

אז הינה היא שאלתי לכם

לאור כל הפירוט הזה - מהוא הנגן שלדעתכם יעמוד ברוב או כל הקריטריונים כלומר

על איזה מהשתיים ללכת ובמי לבחור ???

בתודה מראש

SKI FARM

פורסם

כדי למנוע ממך את הדילמה של הנפח אתה יכול לקנות E270 ואז הבעיה נפתרה

פורסם
  • מחבר

אבל המחיר הוא גבוהה !! יותר ואני התכוונתי ל2 הMP3 הללו שבערך באותו מחיר !!

אם יש לך את הברירה של לבחור מבין ה SANSA E250 2G או ה IRIVER H10 6G ובהתחשב בכל התכונות והדרישות שרשמתי קודם - את מי אתה הייתה לוקח / קונה ?

SKI FARM

פורסם

הייתי הולך על הסנסה..

פורסם

אבל המחיר הוא גבוהה !! יותר ואני התכוונתי ל2 הMP3 הללו שבערך באותו מחיר !!

אם יש לך את הברירה של לבחור מבין ה SANSA E250 2G או ה IRIVER H10 6G ובהתחשב בכל התכונות והדרישות שרשמתי קודם - את מי אתה הייתה לוקח / קונה ?

SKI FARM

כמה נפח אתה צריך ??

אם אתה צריך יותר מ2 ג'יגה אז ה סנסה הוא בכלל לא אפשרות :nixweiss:

פורסם

E250 עולה 894

H10 של 6 ג'יגה עולה 1058

זה 164 שקל הפרש

E250 והH10 הם ממש לא באותו מחיר

פורסם
  • מחבר

הפרש מחירים של 164 ש"ח אומר מבחינתי שמחירים אילו כמעט זהים !!

ושוב לשאלה - במי הייתה אתה בוחר

פורסם

טוב אם אתה אומר ש164 לפה או לשם זה אותו דבר זה כבר משהו אחר

אז מן הסתם עדיף H10

פורסם

כרגע יש מבצע על H20 של iriver ב 1200 ש"ח

אולי שווה כבר לקחת אותו

פורסם

אין דבר כזה H20

יש H10 עם 20 ג'יגה

פורסם

טוב זזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים