עבור לתוכן

כמה בעיות מעצבנות..

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה התרשמתי :xyxthumbs: מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי..

למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... :kopfpatsch:

אה ותודה מאוד! :yelclap:

פורסם

תוריד את התוכנה EVEREST

שלא אמורה להיות לך בעיה איתה....ואתה גם יכול לבדוק טמפ' של המחשב דרך הביוס ....

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה אני מוריד אותה ובודק את הטמפרטורה אני ירשום תוצאה ותגידו לי עם זה גרוע או להפך...תודה!

פורסם
  • מחבר

אין תוכנה אחי שאני נכנס ומראה לי את הטמפרטורה הורדתי את התוכנה ויש בה מלא מידע על דברים אבל אני לא יודע איפה הטמפרטורה עברתי אחד אחד יש משהו יותר קליל תודה.!

פורסם

הטמפ' נמצאת ב- sensor

פורסם
  • מחבר

מצאתי אחי והינה הטמפרטורה בלי מאמץץ בלי תוכנות כלום 55-54 מתנדנד ולפי מה שקראתי זה הרבה לא? (עריכה עכשיו הגיע ל-52-53)

ואיך אני בודק במאמץ כאילו להפעיל תוכנות להיכנס למשחק אימיול וכול זה ואז לראות?

ומה אני יכול לעשות כדי לשפר הטמפרטורה קראתי את כל המדריכים אבל אני לא מצליח כלום ניקתי אותו וגם עם פאן ויש לי במחשב בעיה שמתכבה החלפתי משהו אצל טכנאי מאוורר וארד דיסק או משהו כזה אבל עדין מתכבה ושעושה לי את המסך הכחול מופיע הקובץ win32.exe הזה שהיה רשום ואני לא יודע לאיזה דרייברים לפנות ולהסיר ואז להתקין את החדשים כי המחשב שלי ממש ישן שנת 2002-03 אני חייב לעדכן אותו...והסיבה השניה שיכולה לגרום לכיבוי זה הטמפרטורה אז אני צריך לברר מה הטמפרטורות הרגילות במאמץ ושל הסוג של המחשב שלי הסוג: amd athlon xp 2000 העתקץי מה שרשום בבקשה עזרה...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בבקשה? :silly::jump::pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים