פורסם 2006 ביוני 2219 שנים פשוט, קחו את השם שלי, Taimor ותוסיפו לו S יוצא: Taimors וסתם =] זה יותר מגניב =] זה כמו שאפל מסויפים לכל מוצר שלהם I והוא נהיה מגניב אז אם אתה מוסיף לשם S הוא נהיה גם מגניב חחחחח.... ( התירוץ האמיתי שלי שזה נשמע ממש טוב )
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים חיפשתי כינוי לבאטלפילד 2 , משהו שיהיה קשור לרוח המשחקאני גם גר בצפון ולומד ליד האריה השואג, אז נראה לי מתאיםאז המשכתי והחלפתי את הכינוי הקודם שלי פה (שהיה צירוף של אות מהשם הפרטי והמשפחה, חוסר מקוריות מזעזע...)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים PRO=מקצוען SK8=סקייט ו14 זה מספר המזל שלי כי בהתחלה כשניסיתי להרשם לכאן אז לא קיבלתי שום דבר ועשיתי מלאה מספרים כמו 6666 משהו לא זוחר ו1 2 3 4 5 6 7 8 עד 9 בקיצר ובקיצר כול זה מסמל אותי כסקייטר מקצוען זה מה שאני אפילו מתפרנס מזה אבל רוצה לפרוש כשאני היה בן 45 ;Dאבל אני מזה אוהב את זה :'(ואני משתמש בכינוי הזה בכול מקום באיסי בכול משחק הכול
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים שלי די מפגר...זה איתי כבר מגיל צעיר יותר, כשהיה לי עוד ICQ וכאלה...אורי שם פרטי פ (פרלמן) שם משפחה.מטורף לא?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים קודם כל Milford Cubicle לא ידעתי שאתה יותר פגוע מוחית מימני רוצה חלב? חוץ מיזה אני אהבתי תדמות של STONE COLD בWWE שהדמות היתה מגניבה פעם ואני לא היחיד- דרך אגב ויקי לא תמיד אמינה ואני לא מיתכוון ליבדוק אבל בכל זות- http://en.wikipedia.org/wiki/Stone_cold בפעמים האחרונות שראיתי תדמות היא הסריחה קשות אבל ככה זה גם ה"קברן" שהוא דווקה היה הדמות האהובה בכל הזמנים מבחינתי הסריח כבר תקופה ארוכה כמו הרבה אחרים -מה לעשות שמאחורי דמויות בהאבקות המבוימת יש אנשים בשר ודם בניגוד לאנימה בכל מיקרה הקברן או מיק פולי או שמות של דמויות אחרות היה קשה ליכתוב מיבחינתי באנגלית ושהתחלתי ליגלוש ברשת בהתחלה ישתמשתי בכינוים פשוטים ואם הזמן עברתי לשמות מיתאבקים ותקופה מאוד ארוכה אני מישתמש בSTONE COLD כי קל לי ליכתוב את זה למרות שאני ביכלל לא מיתלהב מימנו היום אני שוקל להחליף תשם בקרוב דרך אגב אבל ביגלל שיש לי תקופה אם הרבה עבודה אין לי כח לזה כרגע
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים טוב שלי זה ככה כיavi-השם שלי אברהם אבל הוא יכול להיות גם אבי-g האות נראשונה של השם משפחה2005 זה השנה שנרשמתי לפורום דרך אגב בכל אתר אני משתמש בכינוי הזה והוא אף פעם לא תפוס ;D
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים http://www.fat-pie.com/salad3.htmאחד הדברים היותר הזויים ומטרידים שראיתי, זה אמור להצחיק...? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.