פורסם 2006 ביוני 2119 שנים שלום תמיד עיניין אותי לדעת על מה מתבוססים הכינויים שלכם?טוב אני יתחיל ממני הכינוי שלי זה:eli_asus והאמת שזה לא כינוי זה השם האמיתי שלי.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים ת'אמת?בא לי בחלום.....זה היה חלום מגניב....הייתי על המחשב והיה לי עט דיגיטאלי כזה לפוטושופ ועשיתי חתימה ו......זה מה שכתבתי על החתימה ;D
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים GavTviX - aviv השם שלי GTX....... למרות שיכול להיות שאני ישנהXavTivXGavitex יותר מגניב. זורם.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים הכינוי שלי בא עוד מימי הראשונים באינטרנט המהיר והאמתי שהוא ממש דבילי(הכינוי). פעם הייתי רשום באיזה פורום וזאת היתה הפעם הראשונה שלי בפורום באינטרנט, והכינוי שלי שם היה Dror (שזה השם שלי). יום אחד ניסיתי להיכנס עם ה- Username Dror אבל הוא אמר לי שלא קיים שם משתמש כזה אז רציתי להיכנס ולשאול בפורום מה הבעיה, אז החלטתי להרשם מחדש בכינוי - X_Dror (דרור לשעבר... :). והסתבר בסוף שפשוט החליפו את מסד הנתונים של הפורום . ומאז זה הכינוי שלי. אז הנה, סיפרתי את הסיפור הדבילי של איך השגתי את הכינוי האידיוטי שלי.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים הניק עוד בתקופה שהייתי בגיימר... והיה לי תמונה של משחק (Hot Rod) עם מכונית, ועל המכונית היו רשום Install (זאת הייתה כמובן תמונת ההתקנה)וחשבתי לעצמי שאני יוכל להשתמש בזה בתור האווטר שלי (אז לא הבנתי כלום בפוטושופ, אז ניצלתי את ההזדמנות שיש משהו מוכן עם ניק..)ומאז הניק מלווה אותי... בערך שלוש שנים...ועכשיו אני שם לב, שבאמת אין אף אחד עם הניק הזה, ככה שיצא לי ניק יחודי.דרך אגב, יש לי המון מתחזים במשחקי רשת למיניהם, אז תזהרו מחיכויים....
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים סתם כי בגוגל תמונות "OVERLOAD" מוציא הרבה תמונות מצחיקות ;D(וגם הקשר למחשבים...כמובן P:).
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים וואלה אין לי מושג למה דפקתי את הכינוי המפגר הזה חחחחחח אצלך זה באמת מוזר אני בחרתי את השם בעיקרון בגלל המוסיקה וגם כי יש מגזין מטאל מעולה שנקרא ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.