פורסם 2006 ביוני 2119 שנים לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים התקנת דריברים לכרטיס הקול?אם כן אז תלחץהתחל-> run ->dxdiag-> sound->test directsoundתגיד מה הוא אומר לך בסוף.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר לא שמעתי את הצליל :-\??תוצאות הבדיקה של DirectSound: שגיאה בשלב 19 (אימות משתמש של תוכנה): HRESULT = 0x00000000 (קוד שגיאה)מה לעשות?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר עשו לי בדיקה אחת היתי צריך לשמוע צליל והוא שאל אותי אם כן או לא... לחצתי לא כי לא שמעתי אז הוא רשם: וצאות הבדיקה של DirectSound: שגיאה בשלב 19 (אימות משתמש של תוכנה): HRESULT = 0x00000000 (קוד שגיאה)
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר עכשיו ניסיתי ללחוץ כן .. אחרי 4 בדיקות שלא שמעתי את הצליל ואז מהבדיקה החמישית שמעתי את הצלילים... למה לא שמעתי צליל ב4 בדיקות הראשונות??????
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר איזה כרטיס קול יש לך? (אם יש לך מובנה על הלוח איזה לוח יש לך?)מובנה , לוח אם:http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=26אבל עד עכשיו הכל פעל בכיף ופתאום אין סאונד שפלאש וב4 בדיקות הראשונות ובGUNZ...שכל תמיד הסאונד פעל..להתקן דריברים אולי??אפשר לינק לדריבר , אני לא יודע איזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.