עבור לתוכן

אי סי קיו שלי נופל כל הזמן עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן.

יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל.

481158799.bmp

888876170.bmp

1500201999.bmp

בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה. :xyxthumbs:

פורסם

תמחוק תאיי סי קיו לצמיתות ז"א תמחוק הכל מהרג'סטרי המהארד דיסק מכל מקום שיש משהו שקשור לאיי סי קיו תבדוק אם הפיירוול לא חוסם משהו חשוב אחרי שבדקת ומחקת הכל ולא השארת שום דבר תוריד תגרסה החדשה 5.1 נראה לי תתקין ותבדוק ....

**לפני זה תשים שום על המחשב מעין הרע*** :hat:

פורסם
  • מחבר

חחחחחח

אני יעשה תודה.

תגיד מה זה הפיירוול???

פורסם

יש לי בידיוק את אותה הבעיה ופיירול זה חומת אש ( התחל-חיבורי רשת-החייגן שלך-מאפיינים-לשונית מתקדם ואז לא פעילה אבל אני לא כל כך מבין ויש עוד דרך יותר קצרה פשוט שכחתי)

ומה הכוונה למחוק הכול אפשר קצת יותר פירוט אני לא כל כך מבין במחשבים עם מישהו יוכל לתת לי מין מדריכון קצרצר ופשוט אני יודה לו! :hi:

פורסם

למחוק הכל...ז"א שאתה מתקין תוכנה היא מתקינה את עצמה בכמה מקומות במחשב בתיקיות מסוימות הרוב מותקן בתיקיה של ה PROGRAM FILES ויש כמה קבצים מותקנים במקומות אחרים למשל התיקה של ה WINDOWS ....וגם רג'סטרי וכו' ....עכשיו שאתה מסיר את התוכנה מהמחשב זה לא תמיד מוחק את כל הקבצים של התוכנה ולרוב זה גם לא מוחק מהרג'סטרי .....

עכשיו נגיד שהסרת תוכנה כל שהיא ואתה רוצה למחוק אותה עד הסוף כמו שהיה לפני שהתקנת אותה אתה צריך למחוק אותה מהרג'סטרי במקרה והיא לא מחקה את עצמה משם ...בעת ההסרה וגם בעוד מקומות שהיא לא מחקה אתה עצמה .......בכל מקרה יש היום תוכנות רבות שבעזרתם אפשר למחוק הכל לדוגמא .........

Registry Mechanic .........Registry Repair........שמוחקות שאיריות מהרג'סטרי .......וכו'.....וגם עוזרות בביצועים של הWINDOWS ויש עוד תוכנות שמוחקות גם שאיריות של קבצים של תוכנות מסויימות שהסרת מהמחשב וכו'.....!!!!!!!!אתה גם יכול לעשות ניקוי דיסק ועוד כל מני דברים כדי להבטיח הסרה שלמה של התוכנה......!!!בעיקרון זהו ...!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים