עבור לתוכן

ipod video VS Creative Zen Vision: M

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל הדעות פה ממש חלוקות.

בדקתי מחירים והZVM יקר מאוד יחסית לאייפוד(30 ג'יגה), חלק אומרים שהZVM יותר טוב וחלק אומרים IPOD, מה גם שהמחיר שלו הרבה יותר טוב...

אז מה יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות את הנגן מחר.. אז אפשר תשובה ממישהו?

פורסם

ZVM הרבה יותר טוב.

תומך ביותר פורמטים,איכות סאונד יותר טובה,זמן סוללה הרבה יותר טוב,איכות מסך יותר טובה

אין צורך כמעט בהמרה של סרטים ותמונות,אפשרות לרקעים ול עיצובים שונים והרשימה עוד ארוכה...

פשוט תקנה אותו וזהו.

פורסם

1. תחכה כמו כולם לתגובה ואל תקפיץ, פה זה לא צ'ט

2. בכלליות ZVM נגן עדיף מהאיפוד

3. עופר, אתה באמת צריך כזה נגן? O_o

פורסם

הדעות פה ממש לא חלוקות...

לא ראיתי הרבה שאמרו שהIPOD יותר טוב

אין שום סיבה להעדיף אותו חוץ ממחיר

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא, שאני יודע שהZVM יותר טוב, אבל באותו מחיר אפשר להשיג את הגרסא של ה60 גיג'ה של האייפוד,

הוא באמת שווה את הוספת המחיר מהאייפוד?

1. תחכה כמו כולם לתגובה ואל תקפיץ, פה זה לא צ'ט

2. בכלליות ZVM נגן עדיף מהאיפוד

3. עופר, אתה באמת צריך כזה נגן? O_o

אהה וגיל, אל תהיה כזה שומה.

פורסם

שמעו, לי היה למשך חודש אייפוד וידאו שחור 30 GB וכיום יש לי ZV:M , הקרטיב פשוט יותר טוב ... ושווה כל שקל, אל תשקח שאם אתה קונה אייפוד אתה מגיע למחיק של ZV בכל מקרה, (מטען = 300 שקל, מתאם ליציאה לטלויזיה= 150 שקל, מגן מסך=80 שקל) , כל הדברים האלה באים חינם ב VZM ...

אז אני אישית ממליץ לך את ה VZM, אפשר להשיג אותו בפחות מ 2000 שקל והוא גם בא עם אוזניות טובות לא כמו הזבל באייפוד

אהה ותתחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה! אני אלך על הZVM.

link=topic=187902.msg1630697#msg1630697 date=1150922361]

שמעו, לי היה למשך חודש אייפוד וידאו שחור 30 GB וכיום יש לי ZV:M , הקרטיב פשוט יותר טוב ... ושווה כל שקל, אל תשקח שאם אתה קונה אייפוד אתה מגיע למחיק של ZV בכל מקרה, (מטען = 300 שקל, מתאם ליציאה לטלויזיה= 150 שקל, מגן מסך=80 שקל) , כל הדברים האלה באים חינם ב VZM ...

אז אני אישית ממליץ לך את ה VZM, אפשר להשיג אותו בפחות מ 2000 שקל והוא גם בא עם אוזניות טובות לא כמו הזבל באייפוד

אהה ותתחדש

לפי מה שהבנתי המטען של הZVM הוא כמו של האייפוד, מחובר למחשב לא?

פורסם

מממ תיראה אם אתה אודיופיל ויש לך אוזניות ב500 ש"ח + אז אתה תבדיל בין הIPOD לZV: M ובכל מיקרה 2 האוזניות שמביאים לך חרא אחד גדול אבל של הZV: M לא הרבה יותר טובות ואני חושב שהבדל המחירים לא שווה ליקנות את הZV: M (אם אתה רוצה 60 ג'יגה אז בכלל)

פורסם

האוזניות שמגיעות עם ה ZVM מצוינות |: לא לקשקש בבקשה.

קריאטיב, בניגוד לאפל, משקיעה בבאנדלים שלה.

ולדעתי ה ZVM שווה את ה 300 שקל תוספת. יש לו כל כך הרבה יותר פיצ'רים, והיתרון הענק שלא צריך להמיר וידאו כל הזמן.

אני גם בספק שבאמת תמלא 60 ג'יגה, זה כבר נפח מוגזם

פורסם

ההבדל מורגש גם אם אתה לא עם אוזניות של 500 שקל

לא סתם אומרים שהZVM טוב יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים