פורסם 2006 ביוני 2019 שנים יש לי נייד ישן, רציתי להוסיף לו גם צורב DVD וגם כונן קשיח, חיבור IDE ל USB יש לי שניים אבל חשמל בשבילם אין ליאז חשבתי לעצמי שאקנה לי ספק כח של מחשב רגיל ואחבר אותו לחשמל, ואליו את שני הכוננים החיצוניים.יש עם זה בעיה?חיברתי את הספק החדש לחשמל, אבל הוא לא רוצה לעבוד!יכול להיות שהוא רוצה איזה חיבור ללוח אם כדי לעבוד?אפשר לעקוף את זה ולג'מפר משהוא כדי שהוא יעבוד?אולי קבלתי בכלל ספק לא תקין?בדקתי עם טסטר ומגיע חשמל לכניסה של הספק.מה אתם אומרים?
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים אז ככה כדי להפעיל ספק אפשר לעשות שתי דברים או לחבר אותו ללוח אם וכל זה בקיצור לחבר אותו רגיל או לקחת חוט חשמל ולקצר בין החוט הירוק לבין אחד החוטים השחורים (פשוט תנסה את כל השחורים עד שאחד מהם יפעיל אותו ללא הפסקה) החוטים האלה נימצאים בכבל שמתחבר ללוח אם
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים זה לא כל כך נכון מה שאתם אומרים על החיבור של הירוק והשחורניסיתי את זה על 2 ספקי כוח על אחד זה עבד סבבה ושעשיתי את זה על השני יצא ריח של שרוף והיה בום קטן כזה כיאילו קבל התפוצץ
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים [ltr]you might have shorted something else at the same time or maybe it was just bad luckanyways look here.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.