פורסם 2006 ביוני 2019 שנים בביוס אתה יכול ליקבוע למשל אם אתה רוצה שה w נימצה ב ide1 אז הראשון ב features setup 1st boot device : ide1 זה כמו שאתה רוצא לפרמט אז אתה מעדכן בביוס שהראשון יעלה מ סידירום אז במקום cdrom באמצעות מקש מקלדת page down אתה משנה .והחצים אתה עולה יורד רק ליפני שאתה יוצה על מנת לשמור תלחץ f10 ו enter ..
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר ואם זה על הארדיסק אחד ובודדפעם הכרתי שיטה לעשות את זה דרך הווינדוס עצמו בטוח מישהו מכיר
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מה?איך הגעת לביוס וHD?תעשה:start->run->c:\boot.iniאתה תראה משהו כמו:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptInתבחר תשורה של המערכת שאתה רוצה שתהיא תיהיה ברירת מחדלותויסף אחרי הכול: /fastdetect שים לב לרווחאחרי זה תעתיק את כל מה שכתוב לפני השווה בסעיף של [OPERATING SYSTEM]של המערכת שאתה רוצה שתיהיה ברירת מחדלותדביק בסעיף[bOOT LOADER]אחרי ה = של המילה DEAFULTוזהו תשמור את הקובץ .אם יש את זה על השני אז תורידזהו אמור לעבודואין שום קשר לביוס IDE או HD
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים נכון אני לא הבנתי ניתן גם במחשב שלי מאפינים מתקדם והגדרות יש תמונה אני חשבתי אחרת מתנצל [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר בואנה חברים מת עליכם תודה רבה לשתיכם שיחקתם אותה בענק תודה כל הכבוד לכם
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים גם נכון-אפשרות פחות מסובכת מאשר לערוך תקובץ עצמואבל מקודם איך הגעת לביוס ו HD? חחלאמשנה העיקר שהוא הסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.