עבור לתוכן

תעודותתתת - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

בבית ספר שלי יש שיטת מנות, כלומר, מותר לך להחסיר משיעור מסויים עד כמה שעות שיש לך בשבוע בלי שזה ייפגע לך בציון, אבל כל מנה(=כמות השיעורים בשבוע) שאתה מחסיר, יורדות לך 5 נקודות מהציון הסופי.

דוגמא, היה לי תושב"ע 4 שעות בשבוע, אם החסרתי 4 שעות ירדו לי 5 נקודות, 8 שעות 10 נקודות וכך הלאה.

אני מניח שיש את זה בעוד בתי ספר, לפי דעתי זו שיטה די צודקת, אבל היא פוגעת בי ממש כי אני חולה לעיתים די קרובות ולמרות שאני תמיד לוקח אישור רפואי(=החיסור לא נחשב כחיסור) אני תמיד שכחתי להביא אותו, מה שיצא שהיו לי מחצית ב' כ56 שעות חיסור(כולל מוצדקים = שהם בערך סה"כ איזה 20 או משהו באיזור :P).

לכן ירדו לי מלא מנות :P

בתושב"ע ירדו לי 3 מנות, מ75 ל60(ועדיין הציון הזה לא בדיוק הגיוני, יש מצב לא עשיתי איזה בוחן :P)

בתנ"ך ירדו לי 2 מנות, מ91 ל81(קצת יותר הגיוני, קיבלתי 97 במבחן, ו65 בבוחן)

בלשון לא ירד לי כלום, יש לי 75(שזה די מוזר, כי אני כמעט בטוח שהחסרתי לפחות מנה אחת)

בהיסטוריה לא ירד לי כלום, יש לי 95

בגיאוגרפיה ירדה לי מנה אחת, מ95 ל90

באנגלית 5 יח' ירדה לי מנה אחת, מ93 ל88(אני דובר, אבל תמיד הגרמר דופק אותי במבחנים =/)

בחנ"ג לא ירד לי כלום, יש לי 65(אני תמיד "עובר בקושי" את המבחנים)

בתקשורת א' יש לי 100, לא ירד לי כלום

בתקשורת ג' יש לי 100, לא ירד לי כלום

במדעי המחשב(פסקל) יש לי 100, לא ירד לי כלום

בתקשורת עיתונאית/טלוויזיה יש לי 80(וזה באמת מוזר, כי מחצית קודמת הייתי בתקשורת עיתונות, קיבלתי 100(סה"כ לכתוב איזו כתבה לעיתון ביה"ס) ומחצית שנייה הייתי בטלוויזיה שבעיקרון המטלה שלנו הייתה להכין ראיון, אבל היו לנו רק שלושה שיעורים בתקשורת טלוויזיה ובמהלכם ראינו סרט... - מיותר לציין שכל מי שלמד תקשורת טלוויזיה מחצית שנייה קיבל 80 :kopfpatsch:)

במתמטיקה 5 יח' יש לי 75(המורה שלי מניאק, הוא מלמד טוב והוא עושה תשיעורים מעניינים והכל, אבל הוא לא שם עלינו, הוא תמיד אומר שי"א יותר חשובים וכד'.. מה שאומר שאני יודע שבמחצית ב' קיבלתי 57 ו65 בשני מבחנים ובשניים האחרים אין לי מושג כמה קיבלתי... יש לי דרך כלשהי לחשב את זה?)

במחשבים(תיכנות סביבת אינטרנט) ירדה לי מנה אחת, מ100 ל95.

ממוצע = 84

מסקנות:

א) למי אכפת מהתעודה? האוניברסיטאות לא מנגבות איתן את התחת אפילו, מה שחשוב לי שהציוני מגן שלי השנה היו סבבה, 100 במחשבים, 100 בתקשורת, 85 בלשון ו92 בהיסטוריה(שהוא הציון המגן היחיד שאני מאוכזב ממנו, כי מחצית א' דפקה לי אותו לגמרי).

התשובה למסקנה א' היא , ההורים.

מה שאומר שבי"א אני באמת אביא את האישורים הרפואיים שלי! :smile1:

אחרי התעודות הלכנו לים, לחוף הצוק, היה בן זונה אבל בגלל שאני מחזיק מעצמי כאחד שלא נשרף, לא שמתי שום קרם הגנה ועכשיו אני כולי שרוף :silly:

אתה לומד בליאובק במקרה? :\

• תגובות 69
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן הוא כן ;)

פורסם

די כבר יחופרים

digging.gif

Stupid176.gif

פורסם

ממוצע 91 ;)

פורסם

כיתה ט' -עולה ל י'

ממוצע 93 (92.5 אבל אל תגלו לאף אחד)

ספרות 90

הבעה 85

תנך 95

היסטוריה 100

אזרחות 100

מורשת 95

לשון 90

אנגלית 85

ערבית 90

מדעים 100

של"ח 85 LOL

ספורט 95

אין ציון במתמטיקה כי כרגע אני לומד מתמטיקה בפרויקט 5 יח"ל בסוף י' של בר אילן.

פורסם

nein, תיכון "חדש" תל-אביב.

פורסם

עולה ל-יא' עם ממוצע 80 :)

מ=כ=ל=ל=ה ש=ו=ל=ט=י=ם !!!

פורסם

עולה ל-יא' עם ממוצע 80 :)

מ=כ=ל=ל=ה ש=ו=ל=ט=י=ם !!!

חחחחחח חזק

אני עם ממוצע של 75

פורסם

:o

איזו מכללה?

אני ועוד כמה מפה במכללת אורט גבעת-רם... יש קשר?

פורסם

:o

איזו מכללה?

אני ועוד כמה מפה במכללת אורט גבעת-רם... יש קשר?

לא זה ביצפר במעלה אדומים (חור ליד ירושלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים