עבור לתוכן

מחפש אוזניות איכותיות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי לפני חודשיים iAudio X5L ואני מאוד מרוצה עד כה. אבל מה? האוזניות לא משהו.

אני מחפש אוזניות איכותיות, לא מקצועניות או משהו, פשוט מוצר טוב בטווח של כ-200 ש"ח. חשבתי על סנהייזר או סוני, אלא אם יש המלצות אחרות.

אני פשוט רוצה לשמוע טוב יותר את המוזיקה ובעיקר הבאסים.

כעיקרון, יותר נוחות לי אוזניות שנצמדות לאוזניים מאשר הקטנות שנכנסות לתנוך, אבל אני עשוי להתפשר על האחרונות בעיקר אם הם יגיעו בקופסה לשמירה עליהן, כי לאוזניות שלי שנסחבות איתי לכל מקום יש נטייה שבה הספוגית נקרעת ואז הן יוצאות מכלל שימוש...

בקיצור, על מה אתם ממליצים?

פורסם

אני אישית מניסיון ממליץ עליהן.....נוחות מאוד, גם בעלי משקפים אמרו שהן נוחות ושומעים בהם טוב ויש הפרדה בצלילים (לא מעורבלים גם בתוספת בס)

הן עולות 140 האופיסדיפו, אני בטוח שאפשר להשיג ביותר זול.....

http://www.achetezfacile.com/sony-mdr-g52-comparer-les-prix-10058.html

אההההההה חיסרון יחיד שהן לא מבודדות לרעש מבחוץ

ותלוי איזה אתה מעדיף מבחינת משקל וגודל

פורסם

חחח יש לי אותם חחח הם באמת נוחות אבל אחרי שאתה מוריד אותם לאחר שמיעה של 2-3 שעות האוזניים יכאבו לך בזמן ההורדה

פורסם

23 שעות לשמוע במוזיקה

היו לי כאלה וזה ממש כואב באוזניים

פורסם

חחח סורי הכוונה הייתה 2-3 שעות לא 23 שעות חחח

פורסם

חחח גם אותם יש לי ואני לא צוחק הן טובות ונוחות מאוד אבל אני לא ממליץ ללכת איתם ברחוב כי:

א.גדולות מדי ולא נוח לסחוב אותם

ב. החוט באורך הגלות (2.5 מטר אני חושב)

פורסם

כל הסוני האלה זבל, חוץ ממחיר ועיצוב אין להם שום דבר טוב לדעתי, היו לי כאלה.

190 שקל אתה יכל לקנות אוזניות כפטור כמו הsennheiser MX55, שיש להם אריזה גם (צריך אבל לבקש ולהוסיף בטח עוד כמה שקלים).

או שתשקיע טיפה יותר (240~) ב HD-202, שהם אוזניות פתוחות (שים לב,אולי לא מתאים לך) מלאות הכי טובות שתמצא במחיר הזה.

פורסם

HD202 סגורות, לא פתוחות.

ולדעתי לפחות לא נוח ללכת ברחוב עם כזה דבר (שלא נדבר על איך אתה נראה...)

אוזניות רחוב לדעתי רק INEAR.

פורסם

In-Ear לא לטעמי, אבל אני יכול להמליץ בחום על KOSS. אם תביא את ה-KSC 75 או 35, אתהת הייה מרוצה עד הגג. אני לא יודע כמה הן עולות בארץ, אבל בחול זה משהו כמו 15-20 דולר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים