פורסם 2006 ביוני 1919 שנים הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שליעכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב?שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול?ואיך לכוון את זה פה?כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשרhttp://loading.co.il/uploads/219417792.JPGחשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים בעיקרון, עדיף כמה שיותר גבוה.תבדוק באתר היצרן של המסך מהם התדרים שהמסך מסוגל לעמוד בהם, כי אם סתם תקבע תדרים שגבוהים ממה שהמסך מסוגל לעבוד בהם הוא ייכבה ויחזור למצב הקודם במקרה הטוב או שהוא ידפק לגמרי - במקרה הפחות טוב.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים כדי לדעת עד איזה קצב רענון כדאי לך להגיע תיכנס למאפייני תצוגה- ללשונית settings תלחץ על advanced שם תעבור ללשונית monitor ותסמן ב-V שהוא לא יציג מודים שהמסך לא מסוגל להציג וככה תראה איזה מהם הכי גבוה.בעיקרון קצב רענון גבוה אמור להקל על העיניים לקלוט את התמונה שהמסך מציג... בכל מקרה אל תבחר קצב רענון מעבר למה שהכרטיס מסוגל.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אני מאד בספק שמסך של AOC יכול לעבוד בקצב רענון שונה מ-60HZ ברזולוציה כל כך גבוהה.אולי 75HZ, אבל אני לא מאמין.תוכל אולי לתת את הדגם המדוייק של המסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.