פורסם 2006 ביוני 1919 שנים קטעים עם ההיא שניסתה להרוג את בעלה ולשם כך ניסתה להבריח אדמה מקוללת מטירה בסקוטלנד ב2 מזוודות ענקיות
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר מה שהדהים אותי שיצאתי ממש בזול אחרי כל הטיסות האלה ואישית פירקתי 4 קרטונים של הדיוטי פרי ליד המנוע הזה שמוציא את המיזדודות וזרקתי את המזוודו ואת המוצרים זרקתי למזוודה ומוזר שלא תפסו אותי עם כל האלכוהול הבאתי מלא מלא מלא מלא מלא מלא אלכוהול אז יצאתי מאוד מבזול וגם אלקטרוניקההקטע הכי מבאס שגם אם אתה לא רוצה לשחרר מהמכס אתה צריך לשלם קנס :'(
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים זה אחלה שיעור בנושא הברחה בטוחה מהמכס הישראלי!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיזה אישה סתומה!!אין שכל אין דאגות!!
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר חחחח איזה סתומים הם מסבירים איך לא להתפס .. מה שמפגר בקטע של המכס זה שאתה יכול להביא בקבוק וויסקי שעולה 2000 דולר העיקר שיהיה ליטר אבל 3 בקבוקים של ליטר וכל אחד עולה 5 דולר זה כבר אסור הגיוני נכון? והקטע הכי מבאס זה עם הקנס לא רק שמחרימים לך אלא גם אתה משלם קנס זה בכלל יכול להטריף את הישראלי הממוצע
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים ברור שזה "מבאס"זה כל הפואנטה בזה!אתה עובר על החוק אם אתה לא מצהיר, ולכן, מגיע לך עונש על זהולכן מחרימים את המוצר ונותנים לך קנסאלא אם כן אתה מציע לבטל את זה?
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר ברור כל הקטע שהחוק מאוד מפגר ליטר וויסקי וזהו?!עד 200 דולר אלקטרוניקה עד 2 פאקטים סיגריות?לפחות שיכפילו את הכמות
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים לי יש מיני בייק במכס, חח הוא עלה לי פחות מ200 דולר עלה לי 170 דולר= ] בכל מיקרה הוא נמצא שם. המוזר שלא שילמתי כנס וקיבלתי החזר כספי והוא עדין שם חח =\ לך תבין את המכס.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים ברור כל הקטע שהחוק מאוד מפגר ליטר וויסקי וזהו?!עד 200 דולר אלקטרוניקה עד 2 פאקטים סיגריות?לפחות שיכפילו את הכמותאז אם אני קונה ברוסיה שלט של X360 במחיר של כ40 דולר לא יהיה לי מכס עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.