עבור לתוכן

התקנת מדפסת בTinyXP

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב?

כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש.

דיי דחוף.

תודה מראש.

פורסם

מה זה הוינדוס הנ"ל ? TINY .... WTF

פורסם
  • מחבר

זה ווינדוס שלוקח 400 מגה לאחר התקנה וההתקנה עלצמה עורכת כרבע שעה ולוקחת לפני ההתקה 115 מגה.

אז אפשר עזרה?

פורסם

אתה יכול להדפיס בלי להתקין ? תנסה... אני רק הכנסתי את הכבל וזהו , באקס פי כמובן (שלא כמו בוינדוס 98 ומטה) מכניסים ומשתמשים...

פורסם
  • מחבר

זה וינדוס בסיסי לכל דבר.. אין כאן לא מדיה פלייר ולא אינטרנט אקספלורר אין כאן אפילו תמיכה עברית או אחרת לתוכנות שהן לא ביוניקוד. אין כאן כמעט כלום. זה 400 מגה.

גם דרייברים למדפסת אין. כל מה שאין צריך לעשות זה שהיא תופיע ב"דוויס מנג'ר", ואין לי מושג איך.

פורסם

קיים בו בכלל Print spooler? יכול להיות שהוא לא תומך בהתקנת מדפסת?

פורסם
  • מחבר

זהו, אז אני רוצה לגרום לו לתמוך בהתקנת מדפסת, כי עברתי ואין בו. יש למישהו אולי עצה איך להוסיף את זה?

פורסם

אם לא קיים ה-service שנקרא Print Spooler (הקובץ spoolsv.exe), אני בספק אם תוכל לעשות עם זה משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים