עבור לתוכן

כרטיס קול להקלטה ועיבוד בתקציב של 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו

לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי)

הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט

פורסם

אהלן בחור :)

השאלות החשובות הן:

-האם אפשר משומש?

-האם אפשר מחו"ל?

-איזה ציוד הוא יחבר, ומכאן, אילו חיבורים וכמה מהם הוא צריך?

חשוב לדעת בכדי שנדע אם בכלל ייכנס לו משהו בתקציב הזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הוא לא רוצה משומש, מחול אפשרי, והוא מוכן להתגמש עד 1000 שקל

בעיקרון הוא צריך שני חיבורי מיקרופון, אחד לכלי הנגינה ואחד לווקלז

כרגע יש לו מיקרופונים פשוט של PL3.5, בעתיד ישתדרגו אולי (מה יש במיקרופונים יותר איכותיים?)

פורסם

אילו חיבורים וכמה מהם הוא צריך? במידה ושתי כניסות מונו יספיק לו (תגיד לו שזה בלי מתח פאנטום לקונדנסר) אז יש EMU 1212M או אודיופיל 192. במידה והוא צריך משהו אחר נצטרך להמליץ לו על משהו אחר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

פיו, נראה לי שקצת הערכת יותר מידי את חבר שלי, הוא ממש מתחיל בתחום אין לו שמץ של מושג מסוגי חיבורים וכאלה..(לא שלי יש מושג מה לעזאזל אמרת שם)

כל מה שהוא יודע שהוא צריך/רוצה זה כרטיס קול שיהיה מסוגל להקליט שני מקורות (מיקרופון ככל הנראה)

פורסם

חשוב מאוד שיחליט מה הוא צריך, אחרת הוא ייתקע בעוד כמה חודשים עם כרטיס שלא מתאים לו.

אני מניח שההקלטות שלו יהיה שני ערוצים של מונו. לדעתי ה-EMU 1212M אמור להיות מתאים לו, ובעתיד הוא יוכל להרחיב אותו ל-12כניסות/יציאות עם תוסף חיצוני שעולה כמה מאות שקלים (בחו"ל). כמובן שבלי הגדרה מדויקת של מה הוא צריך, אני דיי מגשש בעפלה וממליץ רק מתוך הערכה של מה יהיה בעתיד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקה תודה על התשובות המהירות, הוא אמר שהוא ממש לא סגור על עצמו, אז הוא יתעייץ עם המורה לגיטרה שלו על מה הוא צריך (יותר נכון לנסח במונחים טכניים מה הוא צריך) ויחזור עם משהו יותר קונקרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים