עבור לתוכן

מחר בגרות באזרחות , מוכנים?

Featured Replies

פורסם

היה בגרות פשוטה בטירוף.

הפרק הרביעי היה ביזיון, הם נתנו קטעים ממש פשוטים עם התשובות ברורות לחלוטין.

פתרתי את כל 4 השאלות בחלק הרביעי בראש, ואז התלבטתי חצי שעה מה יקח לי פחות לרשום.

הגעתי למסקנה שזה יהיה שאלה 17 ו19, אבל בסופו של דבר עשיתי את 16 ו17. ;D

מה שאני זוכר (מהראש).

בפרק הרביעי :

16 חופש הביטוי.

17 הבחנה.

18 עבריינות אידאולוגית פוליטית (זה יכול לבלבל קצת עם מצפונית, אבל זה אידיאולוגית פוליטית די בברור).

19 שיטת דין הדם.

הייתה בגרות קלה סה"כ. מגן 86. :)

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר לעבריינות פוליטית בשאלה 18 ? (עם השאר אני מסכים איתך)

פורסם

אני גם רשמתי אידיאולוגית ולא מבין מה הקשר לפוליטית ד"א בסוג הזה של העבריינות אין הנאה לעבריין נכון?יעני הוא עושה את זה רק בשביל להגן על האידיאלים שלו וכו'...

עריכה:טוב בדקתי תשובות והכל כמעט נכון :yelclap: חוץ מהקטע עם העבריינות בשאלה 18 לא רשמתי מטעמי מצפון וכל השיט הזה לינק לפתרון:http://www.ankori.com/findExame.asp?sCourse=50&sType=0&sPeriod=20&tdate=2006&submit=%E7%F4%F9

פורסם

תגידו זה באמת כזה נורא כמו שכולם אומרים?

פורסם

התשובות שלי נכונות, עכשיו רק צריך לראות כמה יורידו על פירוט. סה"כ הייתה בגרות דיי פשוטה, אבל אם הייתי לומד כמה דברים יותר לעומק הייתה לי בחירה יותר טובה, אבל זה לא משנה כבר. :)

לבחור מעלי- זה דיי מעיק, אבל מסתדרים. ספרות הרבה יותר נורא! :behead:

פורסם

פאק..כתבתי בשאלה 18 שהם עבריינים אידאולוגיים פוליטיים והסברתי..והם בכלל אידיאולוגים מצפונים :'(

פורסם

אני לא יודע למה שונאים את זה, זה מקצוע סבבה... בין היחידים שידעתי כמעט את כולו מידע כללי...

פורסם

פאק..כתבתי בשאלה 18 שהם עבריינים אידאולוגיים פוליטיים והסברתי..והם בכלל אידיאולוגים מצפונים :'(

לא נכון. מה שרשמת הוא נכון.

ואני לא ממציא, יש כזה דבר עבריינות אידאולוגית-פוליטית. לכל המעוניין לקרוא, עמוד 215.

ההבדל בינם לבין המצפונים, שהאידאולוגים רוצים להראות את המחאה שלהם ברבים, רוצים להוציא את העבריינות שלהם

שכולם יראו וככה הם מפרסמים את המעשים שלהם ומנסים ליצור דעת קהל אוהדת.

וזה בדיוק מה שהדוסים(למרות שלא היה לא היה רשום איזה קבוצה זאתי, אבל זה לא משנה. אני פשוט זוכר את הסיפור

הזה בחדשות) עשו! הם חיבלו במנועים של הטרקטורים (או מה שזה לא יהיה) וככה הם רוצים להראות את המחאה שלהם ברבים.

עבריינות מצפונית זה לדוגמא לא לעשות משהו שנוגד את המצפון שלך, ולשאת בתוצאה. העיקר לא לעשות את המעשה שנוגד את מצפונך.

לכן אידיאולוגית-פוליטית זה נכון ב18.

ואזרחות זה לא מקצוע נוראי בכלל. הוא ממש פשוט אפילו ומעניין לדעת את רובו. למענכם בעיקר.

ספרות הרבה הרבה יותר גרוע כפי שצויין פה. ואנחנו נראה את זה בשבוע הבא! :)

פורסם

לבחור מעלי- זה דיי מעיק, אבל מסתדרים. ספרות הרבה יותר נורא!

איך תנ"ך ביחס לספרות? (עדיין לא התחלתי ללמוד ספרות)

פורסם

לא נכון. מה שרשמת הוא נכון.

ואני לא ממציא, יש כזה דבר עבריינות אידאולוגית-פוליטית. לכל המעוניין לקרוא, עמוד 215.

ההבדל בינם לבין המצפונים, שהאידאולוגים רוצים להראות את המחאה שלהם ברבים, רוצים להוציא את העבריינות שלהם

שכולם יראו וככה הם מפרסמים את המעשים שלהם ומנסים ליצור דעת קהל אוהדת.

וזה בדיוק מה שהדוסים(למרות שלא היה לא היה רשום איזה קבוצה זאתי, אבל זה לא משנה. אני פשוט זוכר את הסיפור

הזה בחדשות) עשו! הם חיבלו במנועים של הטרקטורים (או מה שזה לא יהיה) וככה הם רוצים להראות את המחאה שלהם ברבים.

עבריינות מצפונית זה לדוגמא לא לעשות משהו שנוגד את המצפון שלך, ולשאת בתוצאה. העיקר לא לעשות את המעשה שנוגד את מצפונך.

לכן אידיאולוגית-פוליטית זה נכון ב18.

אני מאוד מקווה אבל תראה...על פי יואל גבע בכלל לא היה צריך לרשום פוליטית או מצפונית. פשוט לרשום אידיאולוגית

על פי אנקורי - הם כתבו מצפונית. אני חושב שהתשובה היא פוליטית משום שעברין כזה רוצה לשנות מדיניות ואילו מצפוני לא רוצה לשנות

לבטל אל סלילת הכביש היא שינוי מדיניות וזה מה שהם רצו. ונכון, עבריינות מצפונית זה לטובתך האישית כמו לדוגמא בן אדם שלא מתגייס לצבא

מטעמי מצפון - דואג לעצמו ולא שואף לשנות את המדיניות של צה"ל

פורסם

תנ"ך מקצוע נחמד, אבל לרוב המורות מכפשות. :cool2:

פורסם

אני מאוד מקווה אבל תראה...על פי יואל גבע בכלל לא היה צריך לרשום פוליטית או מצפונית. פשוט לרשום אידיאולוגית

על פי אנקורי - הם כתבו מצפונית. אני חושב שהתשובה היא פוליטית משום שעברין כזה רוצה לשנות מדיניות ואילו מצפוני לא רוצה לשנות

לבטל אל סלילת הכביש היא שינוי מדיניות וזה מה שהם רצו. ונכון, עבריינות מצפונית זה לטובתך האישית כמו לדוגמא בן אדם שלא מתגייס לצבא

מטעמי מצפון - דואג לעצמו ולא שואף לשנות את המדיניות של צה"ל

א) למה ללמוד ממיקודית?! משרד החינוך הוציא מיקוד שאומר לך איזה עמודים בספר ללמוד בדיוק!

הספר "להיות אזרחים בישראל" הופך בין רגע למיקודית מושלמת!

אני גם כמעט בטוח שהמכוון של משרד החינוך הולך לפי הספר הזה. הספר הזה פשוט מכיל את התשובות המדוייקות.

אני התכוננתי רק מהספר וסיכום שמישהו הכין על הספר במקביל למגן ולמבחן לפני מגן והוצאתי אחלה ציון (86).

ב) בדיוק כמו שאני רשמתי גם אתה רשמת.

אידאולוגית-פוליטית (לא משנה איך תרשום או תקרא לזה) זאת התשובה ל18, לדעתי ואני לא רואה שום סיבה שזה יהיה מצפונית.

אידיאולוגית-פוליטית כמו שאתה אמרת וכמו שאני אמרתי - באה לעשות מחאה ולשנות את המדיניות. במקרה הזה הם מוחאים

על סלילת הכבישים והם רוצים לשנות את המדיניות הזו של סלילת כבישים על קברי מתים.

אני חושב שאתה עשית נכון. עזוב את האנקורי והשמקורי.

פורסם

לא סובל תנ"ך בדם מקצוע חרא אני מדמיין שכולכם בבי"ס חילוני אז זה יותר קל אבל בדתי זה סיוט לא סובל את זה קשה רצח מיליון מפרשים

פורסם

סבבה נקווה לטוב :xyxthumbs:

(לא למדתי ממיקודיותתת...התכוונתי שעל פי התשובות של אנקורי ויואל גבע שהם הפיצו היום, עכשיו אחרי הבגרות. למדתי מהחומר במחברת שבא מהספר השמן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים