עבור לתוכן

מחר בגרות באזרחות , מוכנים?

Featured Replies

פורסם

קודם כל הבצלחה לכל הניבחנים (שאני גם בינהם). :)

דברו על הנשוא...

מתכונת : 96 ;D

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתכונת 84, מגן 75, יהיה טוב

פורסם
  • מחבר

למה מגן 75 קיבלתה במתכונת ציון יפה?

פורסם

מתכונת 86 ומגן 95. מגיע לי 100 לדעתי.. :hat:

בכל מקרה, בהצלחה לכולם.

פורסם

לא טרחתי להגיע לבית ספר כדי לראות כמה קיבלתי במתכונת או כדי לגלות מהו ציון ההגשה שלי . במילא אני אראה מחר .

פורסם

למה מגן 75 קיבלתה במתכונת ציון יפה?

הייתה פעם שיצאתי עם חברים, חזרתי ב3 בערך וישבתי קצת באייסי עם חבר כי לא הייתי עייף, פתאום הוא עושה לי "נו התכוננת?"

פורסם

מתכונת 89 ומגן אני אראה מחר... מקווה שילך טוב למה לא היה לי כוח ללמוד כ"כ

פורסם

מתכונת 85, אף על פי שהכול נכון - "אל תתעצל לרשום תשובות". :s05: ציון ההגשה 90, למרות שמגיע לי פחות(אני חושב), אבל מה אכפת לי? ;D

אני עדיין קורא בספר השמן הזה, מקווה לגמור בקרוב.

בהצלחה לכולם. :xyxthumbs:

הבגרות דווקא בשעה טובה, ככה אני יכול לגמור בחמש בבוקר ללמוד ועדיין לישון שמונה שעות עד אחת בצהריים. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

חחח גם אני לומד מהספר השמן...אני לא מבין למה רשמתי כל השנה גם ככה נעבדה לי המחברת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

וואו היתה בגרות קלה אש!!!

פורסם

יש פתרונות?

פורסם

אכן השאלות לא היו מאוד מפתיעות אבל נקווה שפרטתי מספיק על כל דבר.

גם סיימתי די מהר, תוך כשעה אז נקווה שלא חפפתי והיה בסדר...

תשובות יהיו, כנראה, מחר בידיעות אחרונות. אולי גם בעיתונים אחרים אבל אני יודע שאחרי כל בגרות ידיעות מפרסם תשובות.

פורסם
  • מחבר

אני מטלבת רק בדבר אחד , בשאלה 16 , מדובר בזכות לחופש בדעה שהיא חלק מהזכות לחרות אבל בציין רשמתי שזאת זכות לחופש הדעה ובהסבר על הזכות רמשתי שהיא נכללת בתזכות לחרות ירד לי על זה ניקוד?

פורסם

לא עניתי על השאלה הנ"ל (16), אך לדעתי התשובה היא "חופש הביטוי".

פורסם

היה קטלני ביותר :yelclap: המגן מעאפן אומנם 70 אבל הבגרות הייתה סוף...כל הצילומים מולי :cool2: הרי הבעיה שלי זה להרחיב הקטע של הזיהוי זה קל אבל כשבא ההסבר אני תמיד שוכח פרטים לא יודע אולי יש לי זיכרון מעאפן...בלי הצילומים הייתי מת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים