פורסם 2006 ביוני 1819 שנים שלום לצוותיש לי מחשבAMD 3000+ 64 BIT 754512 MB 400 MHZ ולוח אם SINGLE CHANNEL ולא DUAL CHANNLE ו-AGPכרטיס מסך 128 MB הכי זול שמצאתיחלונות XPתקציב מינימלי לביצועים מספקיםשאלתי:1) כדי לשפר את ביצועי המחשב בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ותמונות האם כדי להחליף את כרטיס המסך (AGP)למשהוא רציני ולקנות עוד 512 MB סה"כ 1GB2) האם להחליף את המערכת כולה ל-939 DUAL CHANNEL עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך PCI EXPRESS במקום AGP שיש היום4) בגלל תקציב מינימלי אולי אין הבדלים בין 754 (שיש לי היום עם AGP) ל-939 עם PCI EXPRESS השימוש בעיקר למשחקים (להזכיר)5) מה הם כרטיסי מסך AGP X8 טובים שיספיקו לי לעתיד בכל מקרה אני מתכוון להשתמש ב-1GB זיכרון לכול תצורת מחשב6) מה ההבדלים בין SINGLE CHANNLE לבין DUAL CHANNLE
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים שאלתי:1) כדי לשפר את ביצועי המחשב בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ותמונות האם כדי להחליף את כרטיס המסך (AGP)למשהוא רציני ולקנות עוד 512 MB סה"כ 1GBכן2) האם להחליף את המערכת כולה ל-939 DUAL CHANNEL עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך PCI EXPRESS במקום AGP שיש היוםלא4) בגלל תקציב מינימלי אולי אין הבדלים בין 754 (שיש לי היום עם AGP) ל-939 עם PCI EXPRESS השימוש בעיקר למשחקים (להזכיר)לא5) מה הם כרטיסי מסך AGP X8 טובים שיספיקו לי לעתיד בכל מקרה אני מתכוון להשתמש ב-1GB זיכרון לכול תצורת מחשבתן תקציב6) מה ההבדלים בין SINGLE CHANNLE לבין DUAL CHANNLEזניחים ב AMD
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר שלום שובמה שהבנתי ממכם הוא:כי החלפת כרטיס מסך והגדלת זיכרון ל-1 GB זה מספיקדיברתי עם WWW.PCPHOBIA.CO.IL של ארז בן-ארי והוא אמר כי הסדר הוא כך1) זיכרון2) מעבד3) כרטיס מסךאתם לא הזכרתם מעבד האם הוא מספיק לי AMD 3000+ כרטיס המסך אצלו הוא בסדר האחרון ולכן1) מה דעתכם על הסדר הנ"ל 2) האם כרטיס מסך NVIDIA 128 MB הכי זול שמצאתי מספיק היום למשחקים וגם לעתיד3) האם ללכת על 2GB ולא על 1 GBבתודה מראש
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים שטויות. במשחקים, רוב העבודה מתבצעת ע"י כרטיס המסך. על איזה כרטיס חשבת? זכרון חשוב גם לטעינות שלבים וטעינות תוך כדי המשחק, אך פחות מכרטיס המסך. 1 גיגה כרגע יספיק. כמובן שיותר מגיגה יעזור קצת, אך לא ע"ח כרטיס המסך. המעבד שלך יכול להריץ היום כל משחק. אין טעם להחליף אותו. הוא האחרון ברשימת העדיפויות למירב המשחקים. עריכה: רק כדי להמחיש את הנקודה. במשחקים מה שחשוב זה ה FPS (מספר הפריימים לשניה). המינימום הרצוי זה 30 אם כי עדיף יותר. תסתכל על התמונה הבאה (שלקוחה מהשוואה ישנה יחסית) ושים לב להבדל ב FPS בין כרטיסי מסך שונים: לעומת זאת, שים לב להבדל בין מעבדים שונים על משחק http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=260&chart=68&model2=328 תשווה את שלך ל FX60 (שעולה הרבה הרבה אלפי שקלים) ותראה שההבדל קטן משמעותית (יחסית). האמת, שבמציאות ההפרש הרבה הרבה יותר קטן בגלל שההשוואה היא באיכות נמוכה וללא פילטרים. ברגע שתעלה את האיכות ותוסיף פילטרים ההפרש בין המעבדים יהיה הרבה יותר קטן.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים יש לציין שאומנם ההבדל בין המעבדים הוא יחסית זניח , לעריכת וידאו יש צורך במעבד חזק ורזצוי כפול ליבה אימתני , או צנוע כמו ה D 805 .
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר שלום שוב ותודה רבהבדקתי כמה כרטיסים בחנות והם PCIE תוכלו בבקשה לתת לי רשימת כרטיסים AGP עד 1300 שחרק להבנה חוזרת כי AGP מעבד 3000+ AMD היום ובעתיד יספיק לי כמובן עם כרטיס מסך טוב ו-1 GB זיכרון בתקציב מינימליבתודה שוב
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים זה הכרטיס הכי חזק שניתן כיום לקנות ל AGPhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410859אחריו:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5559חשוב לדעת איזה ספק יש לך היום כי כולם דורשים ספק נורמלי.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר תודה רבה עזרתם לי מאוד גם ככה אני מתכוון להחליף את הספק למשהוא נורמלי לא 800W ב-70 שח ואת כול המאוורים של המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.