עבור לתוכן

שאלה קצת לא חשובה אבל בכל זאת...עשיתי טעות שקניתי כרטיס קול ב95 שקל מyad2 במקום

Featured Replies

פורסם

בגרושים מebay? כי אני רואה שבebay יש מלא דברים בגרושים יחסית כרטיסי מסך והכול עכשיו השאלה היא אם הקאטץ' הוא במשלוח לארץ שמייקר את כל העסק? או שהמשלוח לא כזה יקר וכל דבר כדאי לקנות מאיביי או רק דברים שהם יקרים גם ככה יחסית?

פורסם

איזה כרטיס קנית בכלל?

פורסם
  • מחבר

את הlive 7.1 בסוף..כי אני לא צריך משו חזק במיוחד..אבל בוא לא נסתה מהנושא השאלה אם באמת כדאי לקנות דברים מאביי ולא מאתרים בארץ...

פורסם

אז ככה

ברוב המכירות זה יהיה רק לארצות הברית וקנדה

ובמה שאפשר בין לאומי יקחו לך מלא דולרים בשביל משלוח

אז לא

פורסם
  • מחבר

תודה אחי..פשוט אמרו לי שכדאי לקנות בebay כרטיס מסך...

אגב אני רואה שבtrade zone של האתר יש כרטיסים חזקים במחירים סבבה דווקא...

פורסם

אם אתה גר בארה"ב אז כן שווה

אם אתה גר פה בישראל אז עדיף לך כבר לבדוק בטריידזון באמת או לבכות שאין איביי ישראלי או משהו

פורסם

יש דווקה EBAY ישראלי , אבל אני לא יודע עד כמה הוא יעיל . כנס לוואלה ובדוק.

פורסם

דבר ראשון, מה שאמרו לך שיעלה המון כסך לשלוח לארץ, תלוי מה אתה מגדיר המון. אם אתה קונה כרטיס ב-10$ (שזה מה שיעלה לך שם לרכוש כרטיס כמו שלך בערך) אז מן הסתם אין סיבה לשלוח לארץ. אבל אם למשל אתה כמוניף רוכש כרטיס קול של 100-200$, אז משלוח של 20$ עדיין יוצא לך יותר זול משמעותית מאשר לקנות בארץ (במיוחד שגם בארץ יש משלוח של 10$ בערך). כמובן שברגע שמגיעים למוצרים יקרים יותר, המשלוח הוא זניח בכלל. אני גם מכרתי באיביי כמה דברים, ומשלוח של חבילה עד 2ק"ג עולה לא יותר מ-15$. וכיוון שחבילה של כרטיס קול ממוצע שוקלת חצי מזה, המשלוח יוצא בערך 10$. אז נכון, רוב המוכרים לוקחים קצת אקסטרא על עלויות אריזה וכו', עדיין לא יוצא הרבה לרוב המוצרים.

במקרה שלך, הכרטיס שקנית כאמור זול מאוד, לא היית חוסך כלום בקנייה מחו"ל. גם אני עכשיו מחפש כמה דברים ל-PS2, ואני לא מזמין מחו"ל, כיוון שההפרש במחירים מתקזז עם עלויות המשלוח, ויוצא לא משתלם לחכות שבוע למוצר.

עריכה:

בנוגע לוואלה! BUY שאמור להיות חיכוי של איביי, זה לא עובד. העמלות שלהם גבוהות, האתר לא מתקרב לרמה של איביי בתחכום שלו, אין מוצרים טובים, אין מחירים טובים, אין מספיק מוצרים, אין מספיק קונים, ועוד ועוד... והכי חשוב, הסיבה העיקרית לבעיות שלו היא שכולם שם ישראלים :) מן הסתם, עם הצרות שישראלי גורמים באיביי, אפשר להבין שבוואלה הם יעשו הרבה יותר צרות.

Anatoli.

פורסם

תשמע,

אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800pro ב-56$ + 22$ משלוח, שזה יוצא בערך 360 ש"ח TOTAL, דרך אגב מאותו ספק לאמריקאים המשלוח עולה רק 6 דולר פחות.

כנס ליד שניה ותראה אם אתה מוצא משהו במחיר כזה, אנשים רוצים על הכרטיס בין 550 ל-650 ש"ח :kopfpatsch:

משתלם או לא? :hat:

ד"א, גם MP3 DOK יוצאים הרבה יותר זולים עם המשלוח.

כמו בכל דבר אחר שאתה קונה, תבדוק, תשווה ורק אז תכניס את היד לארנק.

פורסם
  • מחבר

האמת שגם אני מעוניין אולי לקנות כרטיס מסך חדש יד שנייה אז לפי מה שאמרת באמת כדאי מאיביי כי כולם בארץ רוצים מחירים מצחיקים (במובן השני חח..של יקר מדיי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים