פורסם 2006 ביוני 1819 שנים שלוםהיום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותרשואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותראם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשהתודה מראש
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים קומפרסור אוויר(כזה שמנפחים איתו גלגלי רכב, לא בהישג יד של כל אחד אבל בכמה שניות כל האבק בחוץ)
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים צריך להיזהר איתו מפני שהוא יכול להרוס את המאוורר בעיקרון יש אוויר דחוס לא חזק כמו קומפרסור אבל עדיין ממש טוב ויספיק לך מאווררים בכלל כדאי להוציא מהמחשב ולנקות ידנית
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים אם זה מאוורר רגיל - תסיר את המדבקה, מתחתיה יש כיסוי גומי. תסיר את הגומי ותפשפריץ לשם קצת שמן WD-40 השמן שמשמנים איתו מנעולים וכו', תחזיר הכל למקום ותראה שזה יעבור.
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים פעם בשבוע לפחות אני כותב את זה, שים לב לדרך פשוטה לנקות את המחשב בלי פרוק1. מברשת/מכחול חדש ויבש לא יותר מרוחב 4 ס"מ2. מייבש שיער3.שואב אבקשים את השואב עובד מתחתית המארזקח את המייבש תדליק על קור ומהירות גבוהה ותעבור על כל החלקים יחד עם המכחולמידי פעם תעצור ותעבור עם השואב על המקומות שעברת עם המכחול10 דקות מחשב חדש ונקי מאבק.
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים עם הפן רק אוויר קר ולא להקריב יותר מידי לרכיבים זה לאחר שמפרקים מאבררים להסיר המדבקה הגומייה אפשר עם שמן למכונות תפירה שתי טיפות מסובבים כמה סיבובים את המאברר מחזירים גומיה וניתן עם wd40 מסביב למאברר להמתין כמה דקות כש הגומיה למעלה ,בנתיים עם מברשת יבשה לנקות בעדינות ועם אוויר דחוס להשפריץ לפינים של הזכרונות כרטיס מסך מרחק 6 עד 7 ס''מ (כשהם בחוץ כמובן) להחזיר מאבררים בכיבון הנכון ,זהו המחשב נקי עד הפעם הבאה...
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים פעם בשבוע לפחות אני כותב את זה, שים לב לדרך פשוטה לנקות את המחשב בלי פרוק בואנה אחי וואחד פטנט! תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.