עבור לתוכן

מה ההבדל בין Iriver T30 512MB לבין Iriver T10 512MB

Featured Replies

פורסם

לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח.

הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה.

רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט..

מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.

פורסם

T10 פועל על שתי סוללות לעומת 1 ב-T30

ול-T30 אין רדיו...אני לא יודע את היתרונות והחסרונות כי אין לי ניסיון איתם..מצטער..

פורסם

מסך צבעוני ב T10

53 שעות סוללה ב T10

תמיכה מלאה ב SRS WOW ב T10, ובכללי איכות השמע שלו טובה יותר. אחד מנגני הפלאש הטובים ביותר בשוק.

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות אז קנה את ה-T10 הוא הרבה יותר טוב במיוחד שיש לו מעל ל-50 שעות סוללה..אבל בכל זאת הוא צריך שתי בטריות..

פורסם

53 שעות בחצי ווליום או בווליום מלא?

פורסם

זה לא תלוי רק בזה...תלוי באיזה אוזניות השתמשו ועוד...לא בחצי ווליום זה בטוח... בבדיקות שעשו ל-X5 שלי בדקו 25/40 אז זה תלוי כמה עוצמה הנגן יכול להוציא..

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכנן לקנות אז קנה את ה-T10 הוא הרבה יותר טוב במיוחד שיש לו מעל ל-50 שעות סוללה..אבל בכל זאת הוא צריך שתי בטריות..

השאלה באיזה תנאי, כרגע ההבדל בין 2 הנגנים הוא הבדל של פי 2, במקום לקנות את ה-T10 אני יכול לקנות 2, T30 כמעט. זה הבדל ממש משמעותי והשאלה שלי היא כמה כסף שווה לי להוסיף כדי לקחת את ה-T10 בצורה שיהיה שווה לי ולא סתם בזבוז כסף ביחס לעוד פונקציות ויתרונות שיש לו על ה-T30.

פורסם

תלוי אם יש לך את הכסף לקנות את הT10 אז קנה אותו..נתנו לך את היתרונות והחסרונות..אם אתה רוצה אפשר להמליץ לך גם על נגנים אחרים בתחום הזה...

חשוב לך בכלל האיכות של השמע כל כך?. כי ההבדל הוא לא כל כך גדול...

פורסם

שתי הנגנים אותו דבר באיכות הסאונד.......ולשתיהם יש SRS WOW.

אני חושב שלT30 יש רדיו בארץ...מכיוון שמייבאים לארץ את הגרסא האירופאית שכן מכילה רדיו לעומת הגרסא האמריקאית שאין בה...(צריך לבדוק את זה לפני שקונים).

אתם בטוחים שלT10 יש שתי סוללות?? מאיפה הבאתם את זה?

לפי מה שאני יודע לT10 יש סוללה מסוג AA ולT30 יש AAA הקטנה יותר.

יתרונות T10: מסך צבעוני, זמן סוללה 53 שעות.

חסרונות T10: קצת גדול מידי לנגן פלאש.

יתרונות T30: קטן וקל . סוללה AAA מה שהופך את הנגן לקטן יותר וקל, יש Line-in (בT10 אין).

חסרונות T30: סוללה של 20 שעות לעומת ה53 של הT10. בלי מסך צבעוני (לא משמעותי כל כך בגלל שהמסך קטן, אבל יותר נוח צבעוני).

בעניין זמני הסוללה: בשתי הנגנים זמני הסוללה יהיו פעילים בשימוש של ווליום 20 (חצי מהווליום), 128kbps, קובץ MP3 , אקולייזר נורמל, ושהתאורה של המסך לא עובדת. ככה זה בדרך כלל בכל נגן שיש היום.

בעיקרון הT10 יותר טוב מהT30 ....אבל ההבדל במחיר הוא די גדול ככה שהT30 שווה מאוד.

פורסם

ה T10 של 1 ג'יגה עולה בנעה בדיוק כמו זה של 512 מגה

ככה שמשתלם יותר ה T10

פורסם

אז איך את שלי בדקו על ווליום של 25/40?..

פורסם

תיכנס לאתר של הנגן שלך ותראה מה כתוב בנוגע לזמן של הסוללה.

פורסם
  • מחבר

שתי הנגנים אותו דבר באיכות הסאונד.......ולשתיהם יש SRS WOW.

אני חושב שלT30 יש רדיו בארץ...מכיוון שמייבאים לארץ את הגרסא האירופאית שכן מכילה רדיו לעומת הגרסא האמריקאית שאין בה...(צריך לבדוק את זה לפני שקונים).

אתם בטוחים שלT10 יש שתי סוללות?? מאיפה הבאתם את זה?

לפי מה שאני יודע לT10 יש סוללה מסוג AA ולT30 יש AAA הקטנה יותר.

יתרונות T10: מסך צבעוני, זמן סוללה 53 שעות.

חסרונות T10: קצת גדול מידי לנגן פלאש.

יתרונות T30: קטן וקל . סוללה AAA מה שהופך את הנגן לקטן יותר וקל, יש Line-in (בT10 אין).

חסרונות T30: סוללה של 20 שעות לעומת ה53 של הT10. בלי מסך צבעוני (לא משמעותי כל כך בגלל שהמסך קטן, אבל יותר נוח צבעוני).

בעניין זמני הסוללה: בשתי הנגנים זמני הסוללה יהיו פעילים בשימוש של ווליום 20 (חצי מהווליום), 128kbps, קובץ MP3 , אקולייזר נורמל, ושהתאורה של המסך לא עובדת. ככה זה בדרך כלל בכל נגן שיש היום.

בעיקרון הT10 יותר טוב מהT30 ....אבל ההבדל במחיר הוא די גדול ככה שהT30 שווה מאוד.

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

ולגבי המחרים ה-T30 של ה-512MB הכי זול שיש הוא בנועה הוא עולה 330 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4243

ה-T10 הכי זול שיש של ה-512MB הוא ב-netshops והוא עולה 636

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=743

ההבדל בין 2 הנגנים הוא יותר מ-300 ש"ח!!!!!!!!

לכן לפי מה שאני חושב, כדאי לי ללכת על ה-T30.

יש לשים לב אבל למשהו מאוד מאוד מוזר לדעתי:

ה-T10 של ה-1 ג'יגה עולה 650 ש"ח בנועה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4246

לעומתו ה-T10 של ה-512MB עולה באותה חנות (נועה) 700 ש"ח :

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4245

אותו דגם, אותה חנות, חצי מקום ויותר יקר.

האם לדעתכם זה טעות שלהם ושווה להתקשר אליהם ולהעיר להם על זה או שמה זה מכוון , אם ללכת לפי ההיגיון שהוא ההבדל בין המחיר של ה-T10 של ה-1 ג'יגה ל-T30 של ה-1 ג'יגה שעולה בנועה 580 ש"ח:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4244

ההבדל בין 2 הנגנים האלה הוא 70 ש"ח, ז"א שה-T10 של ה-512 מגה צריך לעלות 330 ש"ח + 70 בערך שזה בסיבות ה-400 ש"ח ככה אבל הבעיה היא שלא ראיתי את ה-T10 של ה-512 מגה במחיר כזה או אפילו דומה .

לדעתכם זה טעות ולהתקשר או שזה מכוון כי גם ה-T30 שבנועה הוא בהפרש מחירים דיי גדול משאר ה-T30 בחניות האחרות.

תודה רבה על העזרה וסורי על הזיבולי מוח :)

פורסם

כבד בדקתי שזו לא טעות בשביל מישהו :xyxthumbs:

פורסם

תבדוק שזה לא מחודש או משהו.. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים