עבור לתוכן

למי עוד נמאס מהפרשנות של אבי נימני במונדיאל?

Featured Replies

פורסם

"צריך לתת את המקסימום המינימלי"

"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."

"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש"

"יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה"

http://he.wikiquote.org/wiki/אלון_מזרחי

האאאאאאא אני על הרצפה z7shysterical.gifz7shysterical.gif

פורסם

עזבו אבי נימני,

יצא לי לשמוע איזה שדרן כזה מעפן במונדיאל(מישהו יודע איך קוראים לו במקרה)?

נניח יש גול אז הוא אומר "שער...1:1...מהלך נפלא של.... " בקול כזה אדיש וחסר התלהבות.

לא רואה את אבי נימני...

פורסם

^^^^^^^

כן, כל פעם שאני רואה את הגולים ב-YNET אני חוטף את החפיפה ממנו, הרגע הכניסו גול, רבאק!!! קצת התלהבות!!!

מי שם את הדבר הזה???????

חבל שכל כך הרבה הזמינו את המונדיאל, לדעתי הם עושים לעצמם ולאלה שלא הזמינו כי הם לא מוכנים להתפשר עוול. ואנחנו נראה את התוצאות בתחרות הגדולה הבאה.

פורסם

אני בעד להחרים את המונדיאל

זה שאני גר ליד ג'נין ואני מקבל את המונדיאל עם שדרן ערבי (שעכשיו יש משהו אחר עם פרשן אנגלי :xyxthumbs: זאות לא אשמתי)

*אני גר בקיבוץ אז אפשר להגיד שאנחנו "גונבים" את השידור :cool2:

חחחחח מסכן!!

לא יפה לגנוב

חחחחחחחחחח

פורסם

כול הצ'רלטון הזה הרס לי את הבריאות

המונדיאל האחרון הזה פשוט ביזיוני , כמובן על גופתי המתה שהייתי מזמין

אבל לפעמים פאבים או חברים וזה ביזיוני , טוב שלא הביאו לשם עילגים שלא ראו שם כדורגל בחיים שלהם

המדינה היחידה שכך סובלת

פורסם

אבי נימני הזה פשוט טיפשש מה הם חשבו לעצם שהם שמו אותו שם, טוב שהעיפו אותו מגרמניה ושמו אותו באולפון ועוד לחשוב שמשלמים לו על זה כסף :lol:

פורסם

דווקא נימני הכי מפריע לכם?

למה כל שאר האולפן המבזה שלהם יותר טוב?

הנה מאמר קצר שכתבתי על הבושה הזאת בסלניוז:

מאז שראיתי את המשחק הראשון שהם שדרו, ביום שישי אחרי המשחק של גרמניה - קוסטה ריקה, חיפשתי איפה לפרוק את זעמי.

תבורכו.

קודם כל, מה זה הבדיחה הזאת? אם זה היה משודר חינם, סבבה. שימו את מי שאתם רוצים באולפן, וכולנו נתעלם בשקט. אבל גם לקחת כסף, וגם לשים את ארבעת האפסים המכאיבים לעין, מליניאק, גינצבורג, שמאי וסגל? מליניאק חושב שאנחנו בעוד פרק חסר טעם של יציע העיתונות, עוקץ את כולם בלי סוף, ומדבר אלינו, הצופים, כאילו שאנחנו חברים שלו.

על גינצבורג אין צורך להרחיב. האומללות שלו מוכרת לכולנו מארועי הספורט שאנו נאלצים לסבול בערוץ 1.

שמאי את סגל - לא ברור לי למה אני צריך לסבול את הבדיחה הזאת במונדאיל. לא מספיק שתוקעים לנו את אוהדי ביתר-הפועל האלה אחרי כל משחק ליגה בערוץ 10, נותנים להם להמשיך את הריב הילדותי שלהם גם בpay per view? אני לא מבין, אני צריך לשלם כסף, ואז לראות את שני הטמבלים הלא אסטטיים והמכוערים האלה יושבים באולפן המגוכח (שאליו עוד נגיע בהמשך), בשעה שהם יורדים אחד על השני, במטרה סמויה-גלויה להוכיח מי יותר טובה, ביתר או הפועל?

האולפן 1.1:

מה זה הדבר הזה? זה נראה כמו הסלון של סבא שלי.

שימו שולחן נאה, שימו את כל החברים מסביבו, וזהו.

פורמט הסלון מתאים לתוכניות שישי בצהריים כמו שידורי ליגת העל של ערוץ הספורט.

ההחלטה למקם את הפרשנים, שאמורים להיות מרכז השידור, ליד הקיר המכוער בצד, איפה שהם לא יכולים להתערב בשידור אלא אם אחד ממנהלי האולפן המבזים (איפה מודי כשצריך אותו) מחליט לפנות אליהם בטובו (ואז גם נראה אותו קם מול המצלמות בעודו מסתיר את שאר האורחים והולך אל הפינה, לפעמים תוך כדי בדיקת מכשיר הפלאפון שלו שנמצא בכיסו האחורי - בוני).

האולפן 1.2:

פינת הבישול. למה? למה אני צריך לסבול את זה? לא מספיק שאני אצא מחודש המונדאיל הזה שמן באיזה שלושה קילו אחרי כל הטונות שנבלסות מול השידורים, אני גם צריך לראות את כל הבשר שהם מכינים שם? עכשיו, מילא זה היה רק הקטע של ההכנה! אבל כל פעם הם שולחים את הבלונדינית הכעורה הזאת, שאת שמה אני מעדיף שלא לדעת, לראיין אורח מתחלף, שהקשר בינו לבין כדורגל הוא בערך כמו הקשר בין דוויין ווייד ללוזריות.

כאילו שזה לא מספיק, מדי פעם גם ניתן לראות את אורחי האולפן, בעיקר השדרנים, אוכלים תוך כדי שידור, ומריצים דחקות הקשורות באוכל, אחד על חשבון רעהו.

האולפן 1.3

פינת הרכילות עם הבלונדינית השניה - השמנמנה. קאמורנסו. יש צורך להרחיב?

איכות השידור - אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל לא עבר יום שלא היו כמה תקיעות בשידור, עיוותים ונקודות על המסך, וכו. בושה. אם ערוצים שמשדרים חינם יכולים לרוץ חלק 24 שעות 7 ימים בשבוע, למה ערוץ בתשלום לא יכול?

כמו שהוזכר, כל פעם אחר ממנהלי האולפן קם והולך לעבר הפרשנים, תוך כדי גירבוץ, בדיקת הפלאפון שלו, ציחקוקים, ושאר פעילויות לא מקצועיות אחרות.

זוויות הצילום ה"אומנותיות" להן אנו עדים מפעם לפעם, הכוללות צילום דרך המנורה, דרך הטלויזיה המוצבת באולפן ודרך החלון, מוסיפות המון לשידור, וגורמות לרצון עז להקיא.

גרוע מכך, מספר פעמים בכל יום, נזכה להצצה בצלמי האולפן החטובים, הסובבים את החברים היקרים שבמכרז, כולל פעם אחת נדירה בה נראה הצלם יושב רגל על רגל בכורסא הפינתית ומצלם. מקצועי מאד.

איכות:

על מרכז השידור כבר דברנו, עכשיו נעבור לפרשנים. היחיד שם שיודע על מה הוא מדבר זה גיא לוי, אבל גם הוא לא יכול להרים שידור לבד, בטח לא כשלצידו אפסים כמו ניר לוין, ובימים האחרונים החבר חזן.

אני בטפשותי הייתי בטוח שנקבל את הצוות שמשדר את שידורי הליגות בתשלום לאורך העונה, מלר ושות', אבל גם כאן אין ישועה.

פינת דעת היחיד, בה מובאים מיטב המוחות האנונימיים של ישראל, אשר ניתן מדבריהם לראות שהם אוהדי כדורגל מן השורה, מרעננת מאד, במיוחד לאור העובדה שאותה רמה של פרשנות, ואפילו גבוהה יותר, הייתה מתקבלת אם הדעות היו מוגשות על ידי כמעט כל אוהד כדורגל ממוצע בארץ.

הלאה. הרמה של הסרטונים המוקרנים במהלך השידור פשוט מבזה. נראה כאילו החברים היקרים מצ'רלטון אספו את מיטב המוחות של מגמת קולנוע כיתה י' ביה"ס X (הכנס כל שם של תיכון נלעג המוכר בישובך), נתנו להם תקציב של 50 שקלים פר סרטון, ואמרו להם - shoot.

טעויות בהגיה, רמה עלובה של עומק, וכל מני שטויות לא קשורות כמו סרטונים שכוללים נגיחות ממוצעות שהוכרתו לעשרת נגיחות כל הזמנים, וכמה קמבאקים לא מעניינים שהוכרתו לקאמבקי כל הזמנים, בשילוב עם נסיון עלוב לחכות מבטא גרמני בסרטוני האצטדיונים, וקריאת ה"ונעבור למגרש, יא?" שהפכה כבר למיתולוגית, גורמים לי לחשוב שוב עד כמה שהייתי רוצה לשרוף את האחראים על השידור.

ולסיום - איכות שידור המשחקים עצמם.

ציפיתי לקבל שידור אחד ביום של רמי וייץ, אחד של איזה שדרן חובבן, והמשחק המרכזי מפי יורם ארבל.

מה קבלתי? מדי פעם יש וייץ, אבל לרוב יש איזה שדרן חובבן ברמה של ילד בן 12, שעוד אפשר לסבול, אבל ברוב המשחקים? יקיר העם, מאיר איינשטיין. אני בטוח שאין צורך להתעקב על טעויות ההגייה של החבר החביב (גאלאצ'ק - גאלאסק, יאקינטה - יאקווינטה, וכו'), אבל קולו המעצבן, התעקשותו להדגיש תמיד את סוף המילים (לדעתי זה מלרע - לא סגור על זה, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי), והעובדה שכולם שונאים אותו באשר הם, לא עושים לי את זה.

מאיר, פרוש. ובדרך גם תחליף תספורת.

רמת הפרשנים עוד יותר גרועה. על נימני אני מנוע מלדבר, מתוקף היותי אוהד מכבי ומכאן, סוגד לאיש, אבל השאר לא מגרדים את הרמה המצופה מערוץ בתשלום.

מה נשאר לעשות? לחכות שהבושה תגמר, ושידורי הצ'מפיונס ליג לעונת 2006-2007 יתחילו, ואיתם האולפן המשובח של ערוץ הספורט.

בברכת המשך מונדיאל טוב,

ג.ז.

לינק לדף המקורי:

http://www.forum.salnews.com/forum/viewtopic.php?t=20154&start=100

פורסם

זה פשוט גועל נפש אולפן המונדיאל, שמים לך כמה ראשים שיושבים לך ומדברים על דברים שאתה יודע אותם כבר ומזבלים לך בשכל, שמים לך שם את ניר לוין..לא רמה.

נכון!!!!!!!

סתם חבורת חרטטנים... :s07:

ד"א, ידיעות אחרונות נתנו את המונדיאל בחינם למצטרפים חדשים, אבא שלי תפס על זה גל ובתור מנוי ותיק (15 שנה בערך) עם קצת דיבורים שיחררו לו את המונדיאל חינם!

אחלה דיל. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים