פורסם 2006 ביוני 1619 שנים איך אתה יודע שזה שפת אם שלו? : בכל זאת, גם אם אתה דיסלקט אתה יכול לפתוח את הוורד ולתקן את השגיאות ואז להעתיק את מה שכתבת לפה וזה יחסוך כאב ראש גדול לכולם.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים יש לי חדשות בשבילך. אתה לא דיסלקט אלא סתם עצלן.היום יש מן טרנד כזה שכל אחד מנסה להוציא כמה שיותר הקלות
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים בטח שלא אכפת, אכפת לך רק מהתחת שלך. הרי מה זה משנה אם בן אדם קורא את הדיון, ופתאום נעצר כי הוא צריך לפענח מה שהתכוונת אליו?זה שזאת לא שפת האם שלך לא אומרת שאתה צריך לזלזל ככה. אם אנגלית שפת האם שלך, תכתוב באנגלית כמו BDB. אבל אתה עושה שגיאות של ילד בכיתה א'. לא מבקשים פה עברית מסובכת, אבל לכתוב היית ולא האיתה(איך עברת את הבגרות בלשון ככה? יש שם קטע כתיבה...) זה משהו מאוד בסיסי. וכן, לפני שתשאל מה אכפת לי- זה צורם לי בעין לקרוא דבר כזה. כמו שזה מפריע לי לשמוע אנשים אומרים נרא-ה ולא נרא(ע)ה בהווה. זה אני, מה לעשות. Life's though.קח את זה לתשומת לבך ובוא נחזור לנושא המקורי של הדיון.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים גננת?? גננת?????? היא כנראה לא פה אז בואו ואלמד אותכם שיטה. כל מי שעושה כמה שגיאות כתיב וזה לא מוצא חן בעינכם וגורם לכם לכאב ראש, כל פעם שתראו את הכינוי שלו פשוט תדלגו על ההודעה תעברו להודעה הבאה. פשוט הורגים אותי הבן אדם דיסלקט בישביל זה צריך להרוג אותו?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אם אני אשים 800 אלף שקל, אני אהיה מיליונר? : שאלה מעניינת! אשמח אם מישהו יוכל לענות.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים היחס זכייה היה 1 ל1.4 כלומר אם הייתה שם 800 אלף הייתה זוכה ב800,000*1.4=1,120,000ואם מישהו רוצה עוד משחק בטוח לארה"ב-איטליה יש יחס של 1 ל1.3
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים רק חבל שאי אפשר ואפשר רק עד 1210 שקל.האמת שבמשחק של ברזיל היה 1.30 ואמרתי זה בדוק שהיא מנצחת שים אלפייה קח 1300.אבל התעשתתי ואמרתי עזוב תחרא הזה.מילאתי טופס לבד פעם בחיים ב 10, וזכיתי ב 125, אולי פעם או פעמיים שמתי 5 עם חבר לספורט.
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים נו מה מצחיק ימפגר זה בכלל לא היה באנקר צ'כיה כה היה באנקר והרבה נפלו ואיטליה זה היה הימור נוח אבל לא באנקר ברזיל היה באנקר והם לקחו כמו גדולים ארגנטינה היה באנקר והם זיינו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.