פורסם 2006 ביוני 1819 שנים LOL, זה יותר הזוי מהבחור שחתך את החיבור של ה-7800GTX שלו בגלל שהוא לא נכנס ל-PCI.
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים באמת עצות מועילות נתתם לי פה ... למי שלא הבין - לא הצפתי את המחשב בוודקה ... שמתי מעט על מברשת עדינה ועברתי על החיבורים . את הייבוש עשיתי עם פאן ואחרי זה גם הנחתי לכרטיס להתייבש לבד . עידכון : לאחר הרבה ניסיונות הכרטיס חזר לעבוד אך הוא מסרב לעבוד מעל רזולוציה של 640*480 . כנראה נדפק מרוב הוודקה (?) לא נדפק, השתכר
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים LOL, זה יותר הזוי מהבחור שחתך את החיבור של ה-7800GTX שלו בגלל שהוא לא נכנס ל-PCI. זה היה פה בפורום? O_o אני אודה לך אם תשים לינק
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים האמת שלדעתי מה שעשה את הנזק זה לא הוודקה , אלא הפן, אוויר חם מאוד לא בדיוק מועיל לרכיבים אלקטרוניים ... היית צריך לתת לזה להתייבש לבד, במילא בגלל הכהל זה היה מתייבש תוך שניות :-\
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים זה היה פה בפורום? O_o אני אודה לך אם תשים לינק לא, זה היה באיזה פורום אמריקאי. אני אחפש...
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים אז עכשיו זה רישמי - וודקה זה הפתרון לכל הבעיות ( נפשיות וחומרתיות) אמן לזה!!! אמן!!!!! אני קורא את הדיון ואני פשוט משתין מצחוק :lol: :lol: :lol: :lol: :silly:
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים הבעיה שלא הלכת עם הפיתרון הראשון עד הסוף!מה, אף אחד לא אמר לך שוודקה הולך טוב עם דג מלוח וחמוצים?!
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים לא, זה היה באיזה פורום אמריקאי.אני אחפש...תחפש חזק זה נשמע משהו ענק!אני זוכר שנתנו פה לינק,לאיזה טמבל שקדח בלוח אם כדי לשים קירור,והתפלא למה המחשב לא עולה...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים תקשיב אחי וודקה????? מה עבר עליך?? בוודקה יש סוג של שומן שיכול לעשות טיפה בעיות.... אבל האלכוהול הוא אנטי קורוזיה פעם הבאה אם אתה חושב לעשות דבר כזה תשים אלכוהול (ספירט) כמה שיותר קרוב ל100% * ולא 100% כי אין דבר כזה" וד.א: נסתי לשים קצת עמבה וזה לא עבד טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.